ОТП Банк знизив процентну ставку для аграріїв

26 червня, 2017

ОТП Банк послідовно реалізує стратегію з надання доступного фінансування представникам агросектора і знижує процентну ставку за продуктом агрокредит «Миттєвий».

З червня 2017 року, агровиробники мають можливість отримати фінансування за ставкою від 17% річних.

Нагадаємо, агрокредит «Миттєвий» був представлений на ринку в березні 2017 року в рамках проекту «ОТП Агро-фабрика», розробленого ОТП Банком спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (член Світового банку).

Спеціально розроблений підхід до аналізу сільгоспвиробників дозволяє банку приймати принципове рішення з кредитування за 1 день і здійснювати видачу кредиту в рекордно короткі для України терміни — протягом 9 днів. Також програма «Агро-фабрика» передбачає можливість кредитування агровиробників під виключно фінансову аграрну розписку, що зменшує витрати на оформлення застави. Разом з тим зменшено і вимоги до застави, оскільки в якості застави може використовуватися майбутній урожай.

Таким чином, за допомогою агрокредиту «Миттєвий» українські фермерські господарства отримали доступ до швидкого фінансування для посівної і збиральної кампанії на максимально оптимальних умовах:

  • сума кредиту: від 2 млн грн до 8 млн грн;
  • типи фінансування: терміновий кредит, відновлювальна кредитна лінія, авалювання векселів, гарантії на користь дистриб'юторів засобів захисту рослин, добрив і палива, факторинг;
  • термін: до 1 року.

«У процесі роботи над проектом ОТП Агро-фабрика ми присвятили багато часу вивченню основних «болів» аграріїв у взаєминах з банками – всі вони скаржилися на тривалий розгляд проектів, громіздкий пакет документів і вимогу повного покриття кредиту твердими заставами. В результаті нашої роботи ми вивели ідеальну формулу продукту, який буде затребуваний ринком: «Швидко + Просто + Без застави». ОТП Агро-фабрика – це конвеєр з випуску швидких кредитних рішень зі спрощеною процедурою і лояльним підходом до застави», — зазначила Ольга Волкова, начальник управління продажів середнім і малим корпоративним клієнтам АТ «ОТП Банк».

Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!