В компанії «Хенкель Україна» відбулися кадрові зміни

2 листопада, 2018

З жовтня 2018 року посаду керівника відділу маркетингу в бізнес-підрозділі Beauty Care компанії «Хенкель Україна» обійматиме Ольга Шелістова, яка донині очолювала відділ торгового маркетингу та підтримки продажів. Віднині вона буде опікуватися такими відомими брендами підрозділу Beauty Care, як SYOSS, GLISS KUR, TAFT, FA, Palette тощо.

На новій посаді пані Шелістова заступить Романа Лісняка, який  вирішив залишити компанію «Хенкель Україна». «Ми бажаємо Роману професійної наснаги та реалізації намічених планів у кожній зі сфер життя», – прокоментувала зміни Ніна Домбровська, президент «Хенкель» в Україні.

За її словами, Ольга Шелістова має багатий досвід роботи в компанії. За цей період вона зробила значний внесок у розвиток бізнесу Beauty Care в Україні і здобула високопрофесійну експертизу у сферах торговельного маркетингу та бізнес-аналітики, реалізувала численні проекти щодо автоматизації внутрішньої звітності й ефективного використання фінансових ресурсів бізнес-підрозділу. «Своєю персональною амбіцією я вважаю впровадження загальної стратегії Henkel 2020+. Це, насамперед, означає сфокусованість на потребах клієнтів і новаторство. У процесі зміцнення своїх брендів Beauty Care вже досягла чималих успіхів на вітчизняному ринку. Тож у майбутньому планує продовжити свою ефективну діяльність в Україні», – зазначила пані Ольга.

Посаду керівника відділу торгового маркетингу та підтримки продажів, яку залишила Ольга Шелістова, обійматиме Віталій Ткач. Раніше він впродовж кількох років працював менеджером по роботі з групою ключових клієнтів, досягнувши значного зростання бізнесу та систематизації роботи у каналі сучасної торгівлі. «В умовах мінливого ринкового оточення, характерними рисами якого є зростаюча глобалізація, швидкий перехід до цифрових технологій, миттєві зміни на ринках, компанія фіксує зростання усвідомлення дефіциту ресурсів і соціальної відповідальності. Тож на новій посаді я маю намір виконувати загальне завдання нашої компанії, яке полягає у прагненні бути динамічними та цифровими як у суто виробничих процесах, так і під час роботи з клієнтами», – наголосив Віталій.

Інформація про компанію «Хенкель»

Компанія «Хенкель» має збалансований і диверсифікований портфель активів, що охоплює різні країни світу. Компанія, діяльність якої ведеться у трьох основних бізнес-напрямках, займає лідируючі позиції в промисловому і споживчому сегментах бізнесу завдяки успішним брендам, інноваціям та технологіям. Бізнес-напрямок «Клейові технології» компанії «Хенкель» займає першість на світовому ринку клейової продукції у всіх сегментах даної галузі в різних країнах світу. В бізнес-напрямках «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанія «Хенкель» займає лідерство в багатьох країнах і секторах по всьому світу. З часу заснування компанії «Хенкель» у 1876 році вона веде успішну діяльність вже понад 140 років. У 2016 році компанія «Хенкель» повідомила про обсяг збуту в розмірі18,7 мільярда євроі скоригований операційний прибуток приблизно 3,2 млрд євро. Сукупний обсяг збуту основних брендів у кожному з трьох напрямів бізнесу – «Loctite», «Schwarzkopf» і «Persil» – склавпонад 6 млрд євро. У компанії «Хенкель» працює більше 50 000 осібу різних країнах світу – це віддана та дуже різноманітна команда, об’єднана сильною корпоративною культурою, спільними цінностями та загальною метою створювати цінність сталого розвитку.Як визнаний лідер сталого розвитку компанія «Хенкель» займає провідні позиції в багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції компанії «Хенкель» котируються на фондовій біржі Німеччини (фондовий індекс – DAX). З додатковою інформацією можна ознайомитися за посиланням: www.henkel.com.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!