II Всеукраїнська олімпіада з ментальної арифметики «SMARTUM TERRITORY 2019»

19 січня, 2019

26 січня 2019 року в місті Києві, в Українському Домі відбудеться IIВсеукраїнська олімпіада з ментальної арифметики «SMARTUMTERRITORY2019». Цей унікальний проект щорічно збирає більше 500 дітей від 5 до 16 років зі всієї України, які прагнуть удосконалюватися та бути кращими в своїй країні в галузі ментальної арифметики (швидкий усний рахунок одно-, дво- та трицифрових чисел), Меморики (запам’ятовування великих об’ємів інформації) та Ліберики (швидкісне читання).

Підтримає учасників на шляху до перемоги та виступить з мотиваційною промовою Лариса Дейдиш, завідувач сектору змісту позашкільної освіти та гурткової роботи відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи «Інституту модернізації змісту освіти» Міністерства освіти та науки України.

Також на II Всеукраїнську олімпіаду з ментальної арифметики «SMARTUM TERRITORY 2019» завітають видатні українські діячі культури та спорту: Роман Вірастюк, майстер спорту України міжнародного класу, призер чемпіонату світу з легкої атлетики, Директор департаменту олімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України; Сергій Дзинзирук, український боксер у першій середній вазі, чемпіон світу за версією WBO з 2005 по 2011 рік, чемпіон Європи; Наталія Доля, народна артистка України; Вікторія Шинкаренко, багаторазова абсолютна чемпіонка України з художньої гімнастики, бронзова призерка Чемпіонату Європи 2010 та Чемпіонату світу 2011. 

Минулого року наші маленькі учасники встановили п’ять рекордів України. Цього року на Олімпіаді діти встановлюватимуть нові рекорди, які будуть внесені до Книги Рекордів України: «Найбільша кількість одночасно виконаних дій під час усного рахунку з ментальної арифметики», «Найвища швидкість усного рахунку з ментальної арифметики», «Найвища складність усного рахунку з ментальної арифметики». Всі рекорди будуть встановлюватись у категорії «Діти – унікальні здібності».

Окрім безпосередньо змагання та встановлення рекордів, всі присутні зможуть стати частиною спеціального дійства – унікального конкурсу «SMARTUMЦЕЗАР» (демонстрація усного рахунку та водночас виконання іншої дії: декламування вірша українською, японською, китайською та іншими мовами, складання кубика Рубіка, гра на музичних інструментах, футбольні витівки, акробатичні номери, стрибки, виконання інших фізичних вправ тощо). Також для всіх присутніх тренери SMARTUMпідготували цікавий сюрприз – всеукраїнський екшн «Smartdrive» — флешмоб у стилі танцю.

Дякуємо нашим партнерам, соціально-відповідальним компаніям, які підтримують наш захід:

«Ring Ukraine» та «Дитяча планета».

Вітаємо Welcome-партнерів заходу: ТМ «Моркішка», ТМ RIONEGRO, ТМ Organiс Milk, ТМ Organiс Meat.

Інформаційні партнери заходу: dityvmisti.ua, mamawow.com.ua, roditeli.ua, kolobok.ua.

Про SMARTUM:

Академія розвитку інтелекту SMARTUMУкраїна була заснована у 2013 році у місті Запоріжжя. Академія займається навчанням і розвитком дітей та підлітків у віці від 5 до 16 років за трьома програмами. «Ментальна арифметика» — методика, яка тренує швидкість сприйняття і обробки інформації, розвиває одночасну роботу двох півкуль мозку. В результаті занять у дітей розвивається аналітичне та творче мислення, віра у власні сили, висока швидкість запам'ятовування інформації і відповідальність. «Ліберика» — методика, спрямована на розвиток швидкості читання, розвитку інтелекту й особистісних якостей. «Меморика» — методика, спрямована на розвиток пам'яті. Методики схвалені Міністерством освіти і науки України. На сьогоднішній день в Україні майже 200 центрів, в яких навчається близько 6000 учнів.

Анастасия
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!