Olkom Group посилила заходи безпеки для запобігання поширенню коронавирусу

16 березня, 2020

З огляду на серйозність ситуації з поширенням коронавирусной інфекції COVID-19 і дотримуючись рекомендацій КМДА, Група компаній Olkom ввела додаткові заходи щодо попередження поширення коронавирусу у всіх своїх структурних підрозділах.

З метою турботи про здоров'я співробітників і гостей БЦ Sunflower, на всіх входах, поверхах і в туалетних кімнатах бізнес-центру і виробничих приміщень встановлені додаткові диспенсери з дезінфікуючими засобами для персональної гігієни. Дотримується контроль доступу працівників на робочі місця з боку медперсоналу. У разі виявлення симптомів нездужання, люди прямують додому з рекомендацією звернутися за професійною медичною допомогою.

«Здоров'я людей і безпека завжди стоять на першому місці в нашій Компанії. У ситуації, що склалася, ми дотримуємося всіх рекомендованих заходів для захисту здоров'я працівників, клієнтів і партнерів, — коментує Ніна Лещенко, СОО Olkom Group. — Проводиться інформування колективу про методи запобігання зараженню. Всі співробітники Групи забезпечені захисними масками і рукавичками. Також введені додаткові санітарно-гігієнічні заходи на робочих місцях — кожні 6 годин у всіх приміщеннях проводиться вологе прибирання з використанням спеціальних дезінфікуючих засобів».

На даний момент компанія розглядає можливість переведення на роботу з віддаленим доступом співробітників, у яких діти не досягли 12-річного віку. Також мінімізовані ділові поїздки, а зустрічі проводяться в онлайн форматі.

Довідка:Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».

Компанія виробляє соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР — ISO 22000: 2005.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!