Харків’яни дбають про свою безпеку

10 лютого, 2022

Послуга з технічного обслуговування має на меті утримувати газові прилади у належному стані, виявляти місця витоку газу, контролювати щільність з’єднань, перевіряти герметичність футлярів, а також очищувати, змащувати, регулювати та проводити інші операції для підтримки працездатності газового обладнання.

Згідно з вимогами Правил безпеки систем газопостачання, проводити технічне обслуговування необхідно кожен рік. Це дозволяє забезпечувати належний технічний стан внутрішніх мереж, а також попереджувати аварії та нещасні випадки.

У Законі України «Про житлово-комунальні послуги» зазначено, що відповідальними за стан внутрішніх мереж та газового обладнання є мешканці або управителі багатоквартирних будинків, власники приватних будинків, ОСББ або інші уповноважені власниками особи. Усі роботи з технічного обслуговування газових мереж повинні виконувати тільки фахівці, які мають відповідні ліцензії та досвід роботи.

АТ «Харківміськгаз» має усі дозволи та ліцензії на виконання газонебезпечних робіт та надає послугу з техобслуговування.

Замовити послугу можна у 104.ua Клієнтському просторі, уклавши договір на технічне обслуговування внутрішніх газових мереж.

Артемова Виктория Романовна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!