Дніпропетровськгаз пояснює, чому рахунок від постачальника не відповідає показанням лічильника

28 грудня, 2022

 Щомісяця постачальники газу (Нафтогаз або інший) нараховують клієнтам плату за споживання газу на підставі показань лічильника, які вони передають у період з 1 по 5 число місяця газорозподільній компанії АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК). 

 Іноді споживачі Дніпропетровщини звертаються до Дніпропетровськгазу та цікавляться: чому рахунок від постачальника не відповідає показанням лічильника?  

Щоб нарахування були точними та правильними, намагайтесь передавати показання лічильника вчасно. Також передані вами показання ви можете підкріпити фотофіксацією.

 Пам’ятайте, що показання передані після 5 числа, постачальник не бере до уваги! Саме тому Дніпропетровськгаз може отримувати звернення про невідповідність суми рахунку зі спожитим обсягом газу. Передавати показання вчасно можна зі зручними сервісами 104.ua, перелік яких ви можете знайти тут: http://surl.li/eevaz

Окрім того, що підприємство критичної інфраструктури АТ «Дніпропетровськгаз» опрацьовує дані приладів обліку газу споживачів, до переліку його робіт входить:

  — ліквідація та локалізація аварійних ситуацій в області;    

— забезпечення функціонування по всій області 24/7 аварійної служби 104;    

— обслуговування лічильників газу;    

— виконання ремонту та заміни газових мереж;    

— обслуговування газових мереж та приладів.  

А постачальник лише продає вам газ та виставляє рахунки за споживання.

Дніпропетровськгаз вдячний усім клієнтам, які вчасно сплачують за розподіл блакитного палива. Раптом ви це не зробити, не забудьте розпочати новий 2023 рік без боргів і сплатіть за доставку газу. За ці кошти фінансується придбання матеріалів, обладнання для якісного та швидкого обслуговування системи газопостачання нашого регіону, оплачується праця газовиків та податки у бюджети різних рівнів. 

 Працюємо на перемогу України!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!