Обирайте газову колонку – замовляйте заміну «під ключ» від АТ «Дніпропетровськгаз»

20 березня, 2023

Газова колонка – забезпечує домівку гарячою водою щодня, незалежно від пори року. Однак і цей прилад може вийти з ладу. Якщо колонка погано гріє воду чи протікає – час подумати про її заміну. Придбати сучасне якісне газове обладнання українських та закордонних виробників можна у 104.ua клієнтських просторах на Дніпропетровщині. А разом з тим замовити послугу «під ключ» з його встановлення.

Дніпропетровськгаз рекомендує обирати лише надійних та кваліфікованих спеціалістів для замінити будь-якого газового обладнання. Газонебезпечні роботи мають виконувати лише фахівці з дозвільними документами, відповідним досвідом та наявністю сертифікованих інструментів. Саме такими є фахівці газорозподільної компанії в Дніпропетровській області.

При замовленні послуги заміни газової колонки «під ключ» в АТ «Дніпропетровськгаз», споживач отримує:

— офіційну гарантію та сервіс;   

— демонтаж старої газової колонки та підключення нової;     

— заміну кранів, шлангів та інших комплектуючих;    

— підключення системи газо- та водопостачання;   

— пакет документів;     

— офіційну реєстрацію колонки.

 Усе це за фіксованою ціною послуги — 4 800 грн, без доплат, за умови, якщо споживач придбав устаткування у 104.ua клієнтському просторі регіону. При цьому місце розташування колонки, її потужність та система димоходу не повинні змінюватися.

Також нагадуємо про необхідність виконання регулярної перевірки стану газових приладів, особливо після завершення опалювальним сезоном. Технічне обслуговування устаткування продовжить термін їх експлуатації та гарантуватиме безпечне використання блакитного палива у побуті.

Отримати детальну інформацію і замовити послугу з заміни газової колонки «під ключ» можна у 104.ua клієнтські простори на Дніпропетровщині. А також у відділення АТ «Дніпропетровськгаз» за місцем проживання.

 Подбайте про власний комфорт вдома!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!