Бренди «Хенкель» зібрали кошти на генератор для дитячого центру «Місце сили» до дня Святого Миколая

27 грудня, 2023

Спільно з партнером «Watsons Україна» бренди «Хенкель» допомогли зібрати 500 тис. грн для придбання та встановлення дизельного генератора потужністю 30 кВт. Він забезпечить теплом і світлом центр для дітей і підлітків у Києві «Місце сили».

«Місце сили» – це простір для підтримки, відновлення та розвитку стійкості дітей і підлітків під час війни. Його створив Благодійний фонд «Клуб Добродіїв», всі активності там будуть безоплатні. Простір має 3 поверхи загальною площею 240 м² й облаштоване укриття. За рік «Місце сили» зможуть відвідати 75 000 дітей і підлітків.

Бренди компанії Syoss, Gliss, Taft, Palette, Persil, Silan, Bref, Perwoll спрямували частину прибутків від реалізації продукції в мережі «Watsons»: 5 грн з кожної проданої упаковки продукції «Хенкель» переказали на придбання генератора.

«Ми вдячні нашим партнерам з «Watsons Україна», а особливо — всім споживачам, які долучилися до цього збору. Маленький внесок кожного дозволяє робити без перебільшення велику справу — надавати підтримку дітям в Україні, допомагати їм продовжувати навчання та розвиватися. Це наша спільна справа, аби Україна мала світле майбутнє й освічених дітей», — прокоментувала результати гуманітарної ініціативи Олена Єфремова-Курсік, президент «Хенкель» в Україні.

Генератор, придбаний і встановлений за кошти спільного збору «Хенкель», «Watsons Україна» та наших споживачів, уже працює – з дня Святого Миколая.

Понад тисяча дітей і підлітків у Києві гарантовано матимуть тепло та світло!

Пакет програм солідарності та гуманітарних ініціатив для України та її громадян від міжнародної компанії Henkel, її брендів та українських бізнес-підрозділів перевищує 6 млн євро. Допомога надається у вигляді фінансової підтримки та товарів першої необхідності.

Гуманітарні проєкти «Хенкель» та ініціативи корпоративних волонтерів компанії в Україні та країнах ЄС через мережу українських і міжнародних партнерів надають підтримку громадам постраждалих регіонів, лікарням, шелтерам для біженців і тимчасово переміщених осіб, волонтерським рухам, фондам і благодійним організаціям, закладам для дітей.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!