Акційна пропозиція від VAB Банку для клієнтів – юридичних осіб та приватних підприємців

17 липня, 2009
До 31 грудня 2009 року в VAB Банку діє спеціальна пропозиція для клієнтів – юридичних осіб та приватних підприємців. У рамках акційної пропозиції «50%» усі клієнти, які оформили комплекс банківських сервісів, отримують знижку в розмірі 50% на кожну послугу, надану в рамках пакета.

Акційна пропозиція включає комплекс наступних сервісів: відкриття поточного рахунку, обслуговування рахунку за системою «Клієнт – Банк», обслуговування зарплатного проекту і корпоративних карток. Вибір даного пакета послуг обумовлений тим, що він є базовим для ефективного функціонування будь-якого підприємства.

За словами Радника заступника Голови Правління з корпоративного бізнесу – Директора з корпоративного бізнесу VAB Банку Таїсії Булавінової, таку пропозицію було розроблено спеціалістами фінустанови в рамках програми лояльності для клієнтів – юридичних осіб та приватних підприємців. «Придбання даного пакета зі знижкою дозволить нашим клієнтам суттєво скоротити витрати на обслуговування, – зазначила пані Булавінова. – Крім того, ми гарантуємо клієнтам високу якість обслуговування та конкурентні переваги кожного сервісу в рамках цієї пропозиції».
VAB Банк, Банк
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!