Ольга Фреймут - обличчя Оксани Караванської у Нью-Йорку

12 лютого, 2010
Як відзначила дизайнер, з Ольгою Фреймут їх пов’язує не тільки давня взаємна симпатія. «Ми запросили до співпраці Олю не випадково. В ній є рідкісне поєднання жіночної сексуальності з пуританською цнотливістю. Окрім того, значно цікавіше працювати з образом успішної зреалізованої жінки з інтригою в очах».

«Я із задоволенням працюватиму з Оксаною зокрема і тому, що у нас із нею багато спільного — прокоментувала Ольга Фреймут. — Вона так само любить і вміє цінувати українське, мені імпонує її індивідуальність. Більш того, мене можна сміливо назвати затятою шанувальницею Оксани Караванської. Вона мій дизайнер — і по духу, і по крою, тому я люблю і вмію її носити».

Ольга Фреймут – відома телеведуча, веде ранкове шоу «Нового каналу». До цього працювала на «Бі-Бі-Сі», а також у міжнародній та fashion-журналістиці. Має досвід роботи у якості моделі в Україні та поза її межами. Стиль та оригінальність її вбрання в ефірі часто є темою для обговорення в пресі.

Оксана Караванська є одним із найкреативніших дизайнерів України. ЇЇ шоу завжди яскраві та феєричні, колекції гостро модні, обов’язково українські та абсолютно непередбачувані. Оксана є членом Експертного комітету Української Ради Моди. 2009 року відбувся показ колекції Оксани Караванської осінь-зима 2009-2010 у рамках Pret-a-Porter Paris The Heart of Fashion (Париж, Франція), а також весна-літо 2010 — у Нью Йорку.
Nikolay
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!