Берт Хеллінгер – вперше в Україні

17 лютого, 2010
Людина, яку ненавидять колеги-психологи та обожнюють пацієнти, проти якого поставали феміністські організації та професійні асоціації психоаналітиків, якого вважають жорстоким і авторитарним, чиї методики не піддаються логічному аналізу, проте використовуються провідними політиками та бізнесменами світу. Його можна засуджувати та ненавидіти, але немає жодного поважного психолога в світі, який би не користувався „розстановками за Хелінгером”.

Запрошуємо Вас взяти участь у прес-конференції Берта ХЕЛЛІНГЕРА (Геллінгер, Bert Hellinger) – живого класика сучасної психотерапії, засновника психотерапевтичного методу системно-сімейної розстановки, автора більш ніж 30 книжок, серед яких і резонансна філософсько-поетична робота «про Гітлера». Прес-конференція відбудеться 25 лютого (четвер) об 11.00 в конференц-залі готелю ВІСАК, Оболонська набережна, 17.

Культовий, легендарний, контраверсійний. Служив у війську за часів Гітлера, працював місіонером у африканських племенах, кинув виклик класичному психоаналізу, розпочав публічну кар’єру у віці 70 років, створив свій унікальний метод, який став неймовірно популярним протягом лічених років по всьому світу. Все ширше метод сімейної розстановки застосовується для прийняття бізнес і організаційних рішень. Слухачами семінарів ХЕЛЛІНГЕРА все частіше стають відомі бізнесмени та світові політики.

Німецький філософ вперше відвідає Україну з триденнім семінаром 26-28 лютого на тему „Успіх в житті, успіх в професії. Як вони вдаються”. Теми — інформаційне поле роду, любов до батьківщини, вплив масштабних трагедій (голодомор) на долю нації, роль жінки у сучасному суспільстві, партнерські стосунки.

В прес-конференції візьмуть участь:
• Берт ХЕЛЛІНГЕР, німецький психотерапевт і філософ
• Софія ХЕЛЛІНГЕР, психотерапевт

З питань акредитації звертайтеся до Ярини Винницької за телефоном 098 235 08 32, електронна адреса [email protected]
naveata
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!