Конкурс „Українці: великі, відомі і невідомі”: відгукнулися студенти з п’яти регіонів України

22 лютого, 2010
Наближається до завершення конкурс на краще студентське есе „Українці: великі, відомі і невідомі”, організований інформаційним сайтом Рublicity. На сьогодні організаторами конкурсу вже відібрано понад 10 робіт, які відповідають усім вимогам конкурсу і будуть оцінені компетентним журі. Прийом робіт продовжується.

Конкурсні роботи надійшли із вищих навчальних закладів п’яти міст України: Києва, Харкова, Донецька, Запоріжжя та Миколаєва. Цікаво, що есе про видатних українців прислали студенти не лише філологічних та історичних спеціальностей, а й такі, що здобувають фах економіста, юриста, менеджера, соціолога, мистецтвознавця та навіть фармацевта. Це свідчить про інтерес студентів до історії України, незалежно від сфери майбутньої професії.

Учасники конкурсу будуть нагороджені призами від організаторів та партнерів. Зокрема, переможець отримає подарункове видання двотомника „Народжені Україною”. Також учасники отримають набори косметики від ТМ Еssence (Німеччина) та книги сучасних українських письменників. А вітаміни для організму учасників забезпечать соки Sandora.

Після завершення конкурсу та визначення переможця кращі роботи планується опублікувати на інформаційному сайті Рublicity у розділі „Наше”.

Нагадуємо, що прийом конкурсних робіт триватиме до 1 березня 2010 року.
Докладно з умовами та вимогами до робіт можна ознайомитися на сайті організатора у розділі „Наше”: publicity.kiev.ua/catalog/Nashe/Umovi_konkursu_Ukrayintsi_v_v_n_.html
Запрошуємо всіх студентів до участі в конкурсі!

22 лютого 2010 р.

Довідка
Інформаційний сайт www.publicity.kiev.ua працює в Інтернет-просторі більше 5 років, висвітлює актуальні питання, тенденції, події й новини на межі зв’язків з громадськістю і ключових сфер діяльності: бізнес, політика, культура, медіа, маркетинг, менеджмент.

За додатковою інформацією про конкурс, будь ласка, звертайтеся:
за телефонами: (044) 244-94-24, 244-95-75, [email protected] або [email protected]
Publicity Creating, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!