Завершився прийом робіт на конкурс „Українці: великі, відомі і невідомі”

9 березня, 2010
1 березня завершився прийом робіт на конкурс студентське есе „Українці: великі, відомі і невідомі”, ініціатором проведення якого виступив інформаційний сайт Publicity. Всього на конкурс надійшло понад 35 робіт, які відповідають усім умовам та вимогам до оформлення.

До конкурсу підключилися студенти вищих навчальних закладів з 11 міст різних регіонів України: Вінниці, Донецька, Запоріжжя, Івано-Франківська, Києва, Львова, Миколаєва, Одеси, Тернополя, Харкова і Черкас. Найактивнішими виявилися студенти Києва, Вінниці і Харкова.

Статистика конкурсу свідчить, що зацікавленість історичним минулим проявляють студенти різних спеціальностей. Так, серед конкурсантів є майбутні мистецтвознавці, вчителі, журналісти, соціологи, інженери, фармацевти, юристи, управлінці та інші.

Конкурсні есе буде оцінювати компетентне журі у складі фахівців у галузі філології, історії та журналістики. Нагородження переможців заплановано на кінець березня 2010 року.

Як зазначила головний редактор інформаційного сайту Publicity Руслана Плис: „Перший етап конкурсу показав, що в Україні молодь проявляє активний інтерес до власної історії і культури. І цей факт сповнює оптимізмом за майбутнє країни, адже освічені молоді люди усвідомлюють себе українцями незалежно від того, на сході, заході, півдні чи півночі країни вони народилися і виросли”.


9 березня 2010 р.

Довідка
Інформаційний сайт www.publicity.kiev.ua працює в Інтернет-просторі більше 6 років, висвітлює актуальні питання, тенденції, події й новини на межі зв’язків з громадськістю і ключових сфер діяльності: бізнес, політика, культура, медіа, маркетинг, менеджмент.

За додатковою інформацією про конкурс, будь ласка, звертайтеся:
за телефонами: (044) 244-94-24, 244-95-75, [email protected] або [email protected]
Publicity Creating, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!