ЗАТ «Тепловоденергія» та Промінвестбанк поновили законні договірні відносини

11 березня, 2010
Кам’янець-Подільське відділення ПАТ «Промінвестбанк» прийняло рішення діяти згідно чинного законодавства і на сьогодні приймає платежі ЗАТ «Тепловоденергія» за призначенням. Про це повідомив в.о. голови правління ЗАТ «Тепловоденергія» Євген Радченко.
«Таким чином ми можемо констатувати, що на сьогодні відділення Промінвестбанку в м. Кам’янець-Подільську повністю виконує дію договору № 5.05.05 від 09.06.2005 р., укладеного із ЗАТ «Тепловоденергія», щодо прийому платежів за комунальні послуги від населення», — уточнив Євген Радченко. І додав, що відповідні заяви щодо порушення законних прав ЗАТ «Тепловоденергія» Промінвестбанком відкликані з Національного Банку України та Генеральної прокуратури.
«Окрім того, ми закликаємо всі Кам’янець-Подільські філії комерційних банків дотримуватись чинного законодавства і безпідставно не порушувати укладені договори із ЗАТ «Тепловоденергія» на користь Комунального підприємства «Міськтепловоденергія», яке не є правонаступником ЗАТ «Тепловоденергія», – додав пан Радченко. – У протилежному випадку підприємство змушене буде захищати свої законні права у судовому порядку»,
Нагадаємо, ЗАТ «Тепловоденергія» до 1 лютого 2010 року здійснювало господарську діяльність по наданню послуг водо-, теплопостачання та водовідведення в місті Кам’янець-Подільський на підставі укладених цивільно-правових договорів з населенням та юридичними особами. З 1 лютого 2010 року такі послуги надаються Комунальним підприємством «Міськтепловоденергія».
press-office
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!