Шонхерр впроваждує стипендію в престижну Літню школу з Європейської Інтеграції Alpbach

13 травня, 2010
Шонхерр впроваждує стипендію в престижну Літню школу з Європейської Інтеграції Alpbach

Європейська юридична фірма Шонхерр оголошує конкурс на стипендію в Літній школі з Європейської Інтеграції Alpbach (Австрія) для двох талановитих студентів юридичних вузів країн Центральної та Східної Європи. Розташована в серці Тіролу на заході Австрії, Літня школа Alpbach збирає сотні студентів з різних навчальних дисциплін. Навчання проводитимуться на базі наукових програм створених університетом Відня, а також при залученні відомих науковців Європейського Форуму Alpbach.

Літня школа для студентів, що навчаються в країнах Центра-льної та Східної Європи
Викладання в Літній школі, яка в значному розумінні є унікальною для Австрії, ведеться англійською і німецькою мовами. Основною метою навчання є надання студентам з різних країн відповідного рівня знань, що стосуються правових і міжнародно-правових інстру-ментів, які забезпечують функціонування Європейських Співтова-риств та Європейського Союзу, проведення глибокого правового, економічного аналізу європейських інтеграційних процесів. Програма створена для студентів та випускників, котрі вивчають (комерційне) право, економіку та бізнес-адміністрування, а також різні соціальні та політичні науки.

Європейська інтеграція в Альпах
Проект Літньої школи з Європейської Інтеграції Alpbach виконується за підтримки кафедри європейського та міжнародного публічного права (професор Хаммер) Університету м. Інсбрук (Австрія) та за фінансової підтримки Федерального міністерства досліджень і науки Австрії.

Стипендія
Шонхерр надає дві повні стипендії (враховуючи переїзд) в Літню школу Alpbach. Останній термін подання заявок-мотиваційних листів для студентів з Албанії, Болгарії, Боснії і Герцеговини, Хорватії, Чехії, Угорщини, Молдови, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії та України — 6 червня 2010 року.

Завантажити форму заяви можна із сайту:
www.schoenherr.eu/frontend/content/show.php?id=350

Європейський Форум Alpbach
Навчання в Літній Школі з Європейської Інтеграції відбувається під час роботи щорічного міжнародного Європейського Форуму Alpbach. Протягом двох тижнів, більш ніж 3,500 учасників наукової, економічної, політичної та культурної еліти із 60 країн збираються в селищі Альпбах в самому серці альпійських гір, щоб обмінятися найактуальнішою інформацією з багатьох сфер життя. Європейський форум в Альпбаху проводиться з 1945 року. На Форумі напрацьовуються рішення, ідеї та створюються мережі знайомств, що потім визначають загальний розвиток Європи.



Контактна інформація:

Вікторія Брайченко
Тел. +380 44 220 1046
Моб. +380 50 358 7683
e-mail: [email protected]


Шонхерр є лідером на ринку корпоративних юридичних послуг з потужною базою в Центральній та Східній Європі. Понад 300 професіоналів надають юридичні послуги національним та міжнародним клієнтам у Белграді, Брюсселі, Бухаресті, Будапешті, Варшаві, Відні, Загребі, Києві, Любляні, Празі та Софії. Фірма має значний досвід надання консультаційних послуг в усіх сферах комерційного права, впроваджуючи повний спектр послуг, які не мають національних або корпоративних кордонів. В основі філософії Шонхерр – поєднання високої якості консультацій та ефективного вирішення проблем у комплексі комерційних договорів та трансакцій. В усіх юрисдикціях діяльність Шонхерр відповідає місцевим юридичним стандартам та правилам.
Шонхерр Украина, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!