ЄС МЕДІА ГРУП, ТОВ

Ми працюємо з 2001 року і нині наша компанія – впевнений лідер на ринку ділового телевізійного контенту в Україні. Силами нашого колективу, а це понад 240 фахівців, щомісяця створюється більше, ніж 70 годин ексклюзивного телепродукту. Ми використовуємо найсучасніші технології у власному апаратно-студійному комплексі площею 1760 кв.м.

Наші телевізійні проекти - «місце зустрічі» представників бізнесу і влади, а також - можливість діалогу, PR- та рекламної активності.

Наприкінці 2006 р. компанію було реорганізовано в Комунікаційну групу, сфера діяльності якої – ексклюзивне виробництво ділового контенту: телепрограм, відео та рекламних матеріалів, а також надання PR-послуг.

Наша компанія пропонує клієнтам організацію і проведення інформаційних кампаній на всіх загальнонаціональних телеканалах. Напрямок комплексного PR, обраний від початку 2007 року, значно розширює можливості просування і розвитку іміджевого капіталу компаній. Ми працюємо з інформацією: формуємо потоки, створюємо прогнозоване ставлення, доносимо повідомлення.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: Мельникова, 42
  • Телефоны: 044 494 30 51
  • Email: ?   Вебсайт: ?

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!