ФОП DEMBOHOUSE

Компанія Dembohouse® – відомий провідний і досвідчений український виробник головних уборів та аксесуарів для дітей віком від народження до 15 років. Компанія на ринку з 2003 року. Завдяки запровадженій системі управління якістю продукції, постійному слідуванню новим тенденціям дитячої моди, прихильників нашої продукції, наших моделей, що відповідають кращим світовим стандартам, щорічно більшає.
Ми випускаємо чотири колекції на рік: Весна – Літо – Осінь – Зима . Над їх створенням працюють досвідчені дизайнери. Для виробництва використовуємо різноманітні тканини з Польщі, Голландії, Туреччини та інших країн Європи і світу. Виробничий процес здійснюється на сучасному обладнанні за новітніми технологіями.
Для найточнішої відповідності розмірам, віковим категоріям і смакам споживачів, нові моделі дитячих головних уборів обов’язково тестуються безпосередньо на дітях різного віку. Надійна якість же нашої продукції гарантується гігієнічними висновками Міністерства охорони здоров’я України.
Працюємо ми з оптовими покупцями по всій території України, а також утверджуємося і постійно розширюємо нішу на ринку зарубіжних країн.
Наші клієнти мають змогу знайомитися з моделями колекцій і робити замовлення за каталогами, які видаються в кожному сезоні. Для покупців, особливо постійних, існує гнучка система знижок.
Запрошуємо Вас до співпраці!
Наша продукція вирізняється бездоганною якістю, відсутністю рекламацій, помірною ціною і сучасним дизайном. Ми, зрештою, працюємо для задоволення наших маленьких споживачів, тому кожна шапочка пошита з любов’ю до Вашої дитини. Це і є запорукою нашого успіху на ринку дитячих товарів та гарантом Вашої довіри.
Місія нашої компанії: «Покрий дитину любов’ю».

Контактая информация

  • Регион: Україна, Тернопільська обл., Тернопіль
  • Адрес: 46018, Юности 7
  • Телефоны: +38096 484 55 56
  • Email:   Вебсайт: http://www.dembohouse.com/

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!