Arbor - Cалон паркету

На ринку паркетних виробів і робіт компанія "Арбор" представлена ​​вже понад 20 років. Зараз в нашому колективі працює 30 співробітників. У нас є власний салон паркету і цех з обробки підлогових покриттів. Довгі роки роботи дозволили нам здійснити ретельний відбір постачальників виробів, якими ми торгуємо і сформувати колектив високопрофесійних майстрів-паркетників. Завдяки набутому досвіду, наші фахівці готові втілити будь-яку мрію майбутнього власника дерев'яних підлог і реалізувати самі зухвалі дизайнерські рішення. Для цього ми використовуємо все різномаїття паркетних виробів з деревини екзотичних порід і наш багаторічний досвід.

З нами співпрацює ряд відомих архітектурних фірм і дизайнерських бюро. Також в портфоліо наших робіт входять відомі заклади , такі як "Leopolis" (Львів), ", "Svyatoslav" (Винники), "Кафе - Кабінет" (Львів), "Королівська пивоварня" (Львів), "Гойра" (Чернівці). Ми цінуємо кожного з наших перевірених партнерів, і в той же час прагнемо до встановлення нових контактів з професійними архітекторами і дизайнерами. Для нашої компанії головне - якість і надійність виконання робіт, у встановлені терміни. Наша репутація - найцінніше, чим ми Володієм.

На території України наша компанія є ексклюзивним представником італійського виробника хімічних продуктів для укладання паркету. Нашим італійським партнерам належить торгова марка "RECOLL" (http://www.recoll.it/ru/). Компанія "RECOLL" існує на ринку паркетної хімії більше 30 років і в цій сфері є однією з провідних компаній Європи. Однією з найважливіших особливостей виробництва є застосування нетоксичних компонентів. Це забезпечує безпеку споживача і служить проявом поваги до навколишнього середовища. "RECOLL" Займає лідируючі позиції у виробництві екологічно чистої продукції.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Львівська обл., Львів
  • Адрес: вул. Замарстинівська, 200
  • Телефоны: +38 (098) 916-99-73
  • Email:   Вебсайт: http://arbor.net.ua

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!