Туристический комплекс "Фрегат", ОАО

Туристичний комплекс «ФРЕГАТ», розташований на набережній Дніпра в історичній і діловий частині Херсона, з 1989 року гостинно приймає українських та іноземних туристів. Підтримуючи контакти із всесвітньо відомими представниками туристичного й готельного бізнесу, колектив комплексу прагне європейського рівня обслуговування.

Нині «Фрегат» може одночасно прийняти понад 300 гостей. До їхніх послуг – 189 комфортабельних номерів різних категорій з усіма зручностями, водно-оздоровчий комплекс з басейном, салон краси, ресторан «Європейський» та панорамний бар-ресторан «Лунний» з мальовничою панорамою міста та величного Дніпра.

Туркомплекс відомий на півдні України, як центр проведення різноманітних конференцій, семінарів, презентацій, форумів. Багаторічний досвід роботи, кваліфікований персонал, відмінний сервіс – це складові успішного іміджу «Фрегата» серед ділових кіл.
А тим, кого приваблює краса Таврійського краю, і тим, хто хоче відпочити від буднів, «Фрегат» пропонує різні екскурсійні програми по області та захоплюючі мандрівки на теплоході по Дніпру.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!