ТОВ ЮРБІЗ КОМПАНІ

JURBIZ company – надає юридичні послуги в Києві та юридичний супровід бізнесу в особі професійних юристів, які мають багаторічну практику і великий досвід роботи в сфері корпоративного та міграційного права.

Юридичне обслуговування для компаній та підприємців, які починають свій бізнес, або вже повноцінно працюють.

JURBIZ company – надає великий спектр послуг у сфері корпоративного права: відкрити бізнес, реєстрація ТОВ Київ, реєстрація ФОП онлайн, реєстрація Громадської організації (Фонду, Кооператива), закрити ФОП або ТОВ, купити або продати ТОВ, підтвердити відомості про кінцевих бенефіціарних власників, надати структуру власності по компанії , реєстрація будь-яких змін щодо ТОВ, оренда юридичної адреси.

Великий спектр послуг у сфері міграційного права: посвідка на тимчасове проживання в Україні (ВНЖ), посвідка на постійне проживання в Україні (ПМЖ), дозвіл на роботу (працевлаштування в Україні), реєстрація та прописка в Києві, продовження терміну перебування в Україні, підтвердження громадянства дитини в Україні, довідка про перетин кордону України, ідентифікаційний код (ІПН | податковий номер для іноземця), довідка податкового резидента України, довідка про несудимість, поліс медичного страхування (медичне страхування), переведення паспорта та інших документів та їх легалізацію (апостиль).

Послуги з нерухомості: введення в експлуатацію об’єктів нерухомості, експертна оцінка нерухомості, технічний паспорт БТІ, перевести приміщення з житлового фонду в нежитловий та навпаки, право власності на нерухоме майно та ін.

Юридичний супровід криптобізнесу та криптовалюти: супровід договорів у криптобізнесі, купівлі-продажу майнінгового обладнання, розробка корпоративної структури для майнінгу, юридичні консультації щодо вкладення інвестицій у криптовалюту, відкриття рахунків у банках.

Допомагаємо отримати дозвільні документи: патент та торгова марка, сертифікат УкрСЕПРО, ліцензія на алкогольну продукцію та тютюнові вироби (сигарети), ліцензія на охоронну діяльність, будівельна ліцензія СС2 та СС3.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: ул. Богдана Гаврилишина, 7
  • Телефоны: +380639887049
  • Email:   Вебсайт: https://www.jurbiz.com.ua/

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!