FinPR, ООО

Компанія FinPR була заснована в грудні 2009 року. Поступовий вихід України з економічної кризи та підвищення ділової активності на ринку сприяли відновленню попиту на піар-послуги, у тому числі – із боку компаній, зайнятих у сфері фінансів. Професійна команда, новітня філософія, зацікавлені клієнти, – FinPR приступив до активної роботи.

Робота нашої команди полягає не в сліпому слідуванні шаблонам. Ми керуємося принципом «так буде краще», а не «так прийнято» чи «так роблять всі». Кожна наша ідея проходить сувору перевірку на доцільність, логічність, співвідношення витрат та результату. Ми завжди шукаємо оптимальні рішення, які забезпечать нашим клієнтам максимальний позитивний ефект. Ми – радники, а не підрядники.

FinPR – не лише досвідчений експерт, але й досвідчений виконавець. Уміння реалізувати ідею не менш важливе за вміння згенерувати її. Ресурси нашої компанії – матеріальні, людські, інформаційні – дозволяють нам здійснювати повний цикл робіт від старту до постсупроводу проекту.

Наша компанія об'єднує компетенції та зв'язки, напрацьовані відразу в кількох сферах – PR, журналістики та інвестицій. У нашій команді ви не знайдете людину, котра б не розумілася на всіх цих галузях чи не працювала б за свою кар'єру щонайменше у двох із них.

Нас не цікавлять всі клієнти на всіх ринках. Нас цікавить наша ніша – сфера фінансів у всіх її проявах. «Знати все означає не знати нічого» – пам'ятаєте англійське прислів'я? Ми пам'ятаємо. Це не про нас.

Ми – прихильники інтегрованих підходів. Кожна наша тактична дія підкорена загальній стратегії. Ми не пропонуємо нашим клієнтам розрізнених, уривчастих рішень. Кожна ідея, кожен проект слідує загальній логіці, завдяки чому дії наших клієнтів сприймаються ринком як послідовні та виважені.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: ул. Большая Васильковская, 38, офис 22
  • Телефоны: +380 (44) 390-73-18
  • Email: ?   Вебсайт: http://finpr.com.ua

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!