Олайті сервіс, ТОВ

Команда Zillya – це команда професіоналів у сфері розробки програмного забезпечення, електронної комерції та супутніх послуг. Розробка антивірусного програмного забезпечення для домашніх та корпоративних користувачів є одним із пріоритетних напрямків нашої діяльності.

Компанія довгий час працювала з іноземними партнерами та має велику кількість успішно реалізованих проектів для країн Європи та Америки. Команда Zillya розробила та випустила багато продуктів різноманітного характеру. Але основним напрямком діяльності завжди залишалась розробка систем та рішень для безпеки користувача. Ми постійно вдосконалювали власні продукти, своєчасно реагували на потреби ринку, аналізували вірусну активність, оцінювали відгуки користувачів та проводили маркетингові дослідження. Завдяки професійній багаторічній роботі нашої команди, ми пропонуємо Вам якісний, простий, ефективний та надійний програмний продукт.

СЬОГОДНІ команда Zillya прагне розвиватись на українському ринку програмного забезпечення, спираючись на власний багаторічний досвід у розробці та впровадженні програмних проектів. Саме зараз наші зусилля спрямовані на те, щоб надавати українським споживачам україномовне програмне забезпечення - сучасне, якісне та надійне. Ми прагнемо створювати продукти, якими б у першу чергу були задоволені наші клієнти, і якими б пишалися ми самі.

Ми пропонуємо українському споживачеві програмні продукти найвищої якості та надаємо широкий спектр послуг, серед яких:
Розробка, впровадження та підтримка власного антивірусного продукту Zillya! Антивірус
Технічна підтримка власних продуктів
Послуги корпоративним клієнтам (діагностика мережі замовника, консультації спеціалістів, підтримка та запровадження системи безпеки)

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: л.Обсерваторная, 23, кв.17
  • Телефоны: +38(044)233-05-20, +38(044)
  • Email: ?   Вебсайт: ?

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!