ІТ Вимір, ТОВ

«ІТ ВИМІР» - успішна команда професіоналів, яка динамічно розвивається на ринку інформаційних технологій починаючи з 2006 року. На сьогоднішній день основними напрямками діяльності компанії є: системна інтеграція, програмний комплекс для автоматизації бізнесу та ІТ- аутсорсинг (оренда серверів, супровід АТС, послуги інтернету, ІР- телефонія, технічне обслуговування, супровід баз даних).
Компанія, яка аналізує, розробляє та впроваджує ефективні ICT рішення, які дозволять Вам оптимізувати та удосконалити бізнес-процеси, забезпечити високу надійність роботи Вашої компанії, вирішити найскладніші завдання з управління інформаційними потоками.
Компанія «ІТ Вимір» гарантує конфіденційність комерційної інформації отриманої від Вашої компанії, оскільки ми дбаємо про свою репутацію й усвідомлюємо, що розголошення комерційної інформації може призвести до негативних наслідків нашої співпраці. Запорукою нашого успіху є довіра та тривала співпраця з постійними клієнтами, яким ми пропонуємо широкий спектр якісних послуг за конкурентною ціною.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!