ЕМПіК, ЗАО

ЕМПіК – це мережа магазинів, які пропонують товари, пов’язані з культурою та інтелектуальним відпочинком. Це – книги, фільми, музика, комп’ютерні програми та ігри, журнали, газети, карти, атласи, дитячі ігри, пазли, листівки і це далеко не весь перелік асортименту. Головна ідея ЕМПіК – це місце зустрічі з культурою людей різних поколінь, уподобань, смаків, але яких завжди об’єднує спільне прагнення підносити свій інтелектуальний рівень та розвиватись духовно.
Ніщо так не збагачує людину, як розвиток естетичних цінностей та знання традицій наших пращурів. Адже кожна країна має свою неповторну історію, культуру, традиції та звичаї. Саме тому, поряд із світовими бестселерами Ви зможете знайти книги українських авторів, як всім відомих, так і молодих талантів.
В наших салонах панує доброзичлива і приємна атмосфера. Ви завжди зможете звернутися за допомогою до наших консультантів, які порадять Вам, де знайти порібну книгу чи фільм, а також інший асортимент. ЕМПіК – це місце, де Ви зможете, дійсно, не тільки придбати цікавий продукт, а й прийняти участь у культурних заходах. Ми створюємо для Вас унікальну можливість поспілкуватися з багатьма видатними митцями, які також, як і ми дбають про розвиток культурної свідомості кожного мешканця нашої держави.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: ул. Дегтяревская, 21
  • Телефоны: (044) 230-05-10
  • Email: ?   Вебсайт: ?

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!