EngagePoint

EngagePoint™ (колишня Consumer Health Technologies) – американська ІТ-компанія, що займається розробкою програмного забезпечення для потреб охорони здоров'я і медичного страхування у США. Центр розробки знаходиться у Києві. Головною метою діяльності EngagePoint™ є залучення і об'єднання всіх учасників страхового процесу: держави, застрахованих осіб, страхових компаній і медичних закладів. Задля цього компанія створює онлайн платформи – страхові біржі (Health Insurance Exchange). Вони є своєрідним провідником між усіма ланками страхового процесу і забезпечать доступність, прозорість і широкий вибір програм страхування навіть для найменш забезпечених громадян. Згідно з державною реформою Обами такі платформи мають функціонувати в усіх 50 штатах Америки вже до 2014 року.

У 2012 році EngagePoint™ виграла два масштабних тендери на розробку таких бірж у штатах Меріленд і Мінесота, США. Компанія розроблятиме програмне забезпечення і надаватиме сервісну підтримку протягом декількох років до моменту офіційного запуску продукту у 2014 році.

EngagePoint™ була заснована у 2006 році, зі штаб-квартирою у Флориді та офісами у Меріленді, Мінесоті та Північній Дакоті (США).

EngagePoint™ посідає 34 місце у списку 500 Найбільш швидкозростаючих компаній США (Inc 500), а також 2-ге місце у аналогічному списку компаній зі сфери охорони здоров'я.

Є членом Американської Торгової Палати в Україні (American Chamber of Commerce), а також членом української ІТ Асоціації Hi-Tech Initiative.

http://www.engagepoint.com

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!