АП "Асоціація консалтингових фірм", ПрАТ

Асоціацію консалтингових фірм засновано у 2002 році провідними аудиторськими та консультаційними компаніями різних напрямів діяльності. Поступово із невеликого об’єднання однодумців вона перетворилася на потужну організацію, яка сьогодні успішно представляє і захищає правові, соціальні, економічні та інші спільні інтереси учасників ринку консалтингу в органах державної влади, неурядових громадських організаціях, міжнародних структурах.

Асоціація консалтингових фірм бере участь у розробці та реалізації завдань, спрямованих на підвищення якості консалтингових послуг та зміцнення позицій консалтингу в Україні. З цією метою Асоціація координує діяльність учасників ринку консалтингових послуг, сприяє зміцненню зв’язків між ними, узагальнює і поширює кращий вітчизняний та зарубіжний досвід, проводить семінари, конференції, виставки регіонального, національного й міжнародного значення тощо.

Асоціація є видавцем єдиного в Україні і на теренах СНД спеціалізованого журналу «Консалтинг в Україні», де учасники ринку можуть обмінюватися досвідом, налагоджувати співпрацю та вільно висловлювати свої думки щодо стану, тенденцій, проблем та перспектив розвитку ринку консалтингу.

Ресурси Асоціації, членами якої наразі є провідні аудиторські та юридичні фірми, оціночні та кадрові агенції, дизайнерські студії, маркетингові бюро, а також 10-річний досвід роботи дають змогу повністю задовольняти професійні потреби як консалтингових фірм, так і їх клієнтів. Співпрацюючи з Асоціацією, ви можете бути впевненими у раціональному використанні бюджетів, мінімізації ризиків, пов’язаних із вибором непрофесійного партнера, й стабільному розвитку підприємства.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: Малоподвальная, 10, оф 4 Київ 01001
  • Телефоны: (044) 279-62-00, (044) 270-51-45
  • Email:   Вебсайт: http://www.acf.ua

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!