С-Лизинг, ООО

Фінансова підтримка
Фінансова підтримка відомих українських банків, застосування західних бізнес-технологій разом з досвідом та професіоналізмом працівників лізингової компанії, дозволяють С - ЛІЗИНГ збудувати тісні та взаємовигідні відносини з клієнтами не в залежності від масштабів їх бізнесу, галузевих та регіональних ознак.
Інвестиції в розвиток бізнесу
Для того, щоб знизити фінансове навантаження на підприємство, та створити кращі умови для розвитку, С-ЛІЗИНГ пропонує оптимальні умови лізингової угоди, які включають низький коефіцієнт здорожчання, зручний розмір платежу та обумовлений строк лізингу, а також можливість зниження щомісячних платежів за рахунок застосування залишкової вартості.
Якщо ви хочете розширити свій бізнес, оновити автомобільний парк, придбати техніку ,обладнання чи спеціальну техніку , але при цьому не хватає засобів на придбання , і є труднощі з одержанням кредиту в банку, то найкраще рішення це — лізинг (оренда), або придбання основних фондів в розстрочку. До того ж, лізингова форма придбання основних засобів дозволяє отримати вигоди під час податкового планування .

Контактая информация

  • Регион: Україна, Львівська обл., Львів
  • Адрес: ул. Крымская , 28/507
  • Телефоны: 8(032) 244-48-66
  • Email: ?   Вебсайт: ?

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!