ОТП Банк презентує спеціальну пропозицію комплексного банківського обслуговування для ІТ-спеціалістів

12 травня, 2015

Враховуючи потреби клієнтів, АТ «ОТП Банк» впровадив оновлений тарифний пакет «IT Professional», призначений для задоволення усіх потреб клієнтів-ФОП, які займаються діяльністю в ІТ галузі.

Пакет включає повний перелік актуальних для клієнтів даного сегмента банківських сервісів та передбачає низку переваг: відкриття та обслуговування поточного рахунку ФОП; безкоштовне обслуговування системи Клієнт-Банк; знижені тарифи на конвертацію валютних коштів; безкоштовний випуск 2 платіжних карток фізичної особи (для заощаджень та для розрахунків); 5 безкоштовних вихідних платежів в системі Клієнт-Банк; багатофункціональна система Інтернет-банкінгу OTPdirektз мобільними додатками на базі iOSта Android; СМС-інформування за картковими рахунками; мінімальна комісія за отримання коштів з карткового рахунку; можливість безкоштовного налаштування автоматичного перерахунку коштів в повному обсязі банком з рахунку ФОП на картку фізичної особи (з мінімальною комісією за отримання готівки); можливість оформлення картки-стікера з технологією PayPass– зручного інструмента для здійснення розрахунків в торговельній мережі.

Крім того, пакет «IT Professional» забезпечує клієнтам підвищений дохід на залишок на картковому рахунку (до 21%) і переваги участі у бонусній системі від Shellта ОТП Банку (нарахування бонусів за здійснення розрахунків в торговельній мережі та подальший їх обмін на товари).

Щомісячна вартість обслуговування тарифного пакета становить лише 40 гривень.

«Ми цілеспрямовано працювали над розробкою спеціального продукту для фахівців ІТ-галузі, які досить вагомо представлені у клієнтській базі ОТП Банку. Ми маємо експертизу і досвід роботи з клієнтами даного сегмента, а тому мали можливість керуватися їх реальними потребами і специфікою діяльності», — відзначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті ОТП Банку або зателефонувавши до Довідкового центру за номером (044) 490-05-00.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!