«Селянське» і «Вершкове»: рослинно-вершкові новинки від бренду Olkom

24 січня, 2020

В асортименті відомого українського бренду Olkom з'явилися нові високоякісні продукти: суміш рослинна «Селянське» жирністю 72,5% і паста рослинна «Вершкове» жирністю 60,0% з вмістом вершкового масла. Це продукти нового покоління, в яких вдало поєднані і смак, і користь.

Сучасне виробництво Olkom Group дозволило створити якісну дієтичну продукцію на основі рослинних і молочних жирів без вмісту транс-ізомерів. Високі споживчі властивості рослинно-вершкових продуктів Olkomдозволяють їм конкурувати з вершковим маслом, адже вони мають знижений вміст холестерину. Такі продукти вже давно завоювали популярність серед жителів Європи і Америки, користь яких доведена західними фахівцями зі здорового харчування.

«Перед тим як запустити новий проект, ми серйозно підійшли до вивчення ринку в категорії «спреди і рослинно-вершкові суміші». Не дивлячись на велику різноманітність представленої продукції в даній ніші, ми вирішили ризикнути, оскільки зрозуміли, що маємо всі шанси зайняти міцні позиції серед лідерів даної категорії товарів, — розповідає Голова правління Olkom Group, Ніна Лещенко.»

На даний момент українські покупці сумніваються в якості існуючих продуктів даної категорії, і не дарма. Як показують останні дослідження, проведені фахівцями незалежної лабораторії «Укрметртестстандарт», український ринок заповнений недоброякісною масложировою продукцією. І саме на вирішенні цих питань побудована стратегія компанії Olkom з розвитку і просуванню нових продуктів.

«Наше основне завдання при створенні рослинно-вершкових новинок — змінити уявлення українських покупців про рослинно-вершкові пасти и суміші, не тільки створюючи нові, корисні продукти, а й виводячи їх на абсолютно новий рівень попиту, — коментує Ніна Лещенко.»

Новинки від Olkom «Селянське» 72,5% і «Вершкове» 60,0% вже можна побачити на полицях супермаркетів України. Продукти вагою 200 грамів упаковані в кашировану фольгу, яка дозволяє максимально зберегти їх корисні властивості. Їх легко можна помітити завдяки яскравій упаковці, дизайн якої розроблений відомим українським дизайнером Юрком Гуцуляком.

Довідка:Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».

Компанія виробляє майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР — ISO 22000: 2005.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!