ДП «Моррічсервіс» відсвяткувало перший рік роботи сервісного центру в Ізмаїлі

27 липня, 2020

Минулого року, в липні ДП «МОРРІЧСЕРВІС» відкрив центр з оформлення морських документів в Ізмаїлі. Ізмаїльський «МОРРІЧСЕРВІС» став другим після відкриття в Одесі. Загалом, на сьогодні, центри по обслуговуванню моряків працюють також у Херсоні та Маріуполі. Першу річницю роботи Ізмаїльського СЦ відсвяткували наприкінці минулого тижня культурно-соціальною подією. З цієї нагоди для мешканців та гостей міста урочисто презентували художню виставку «Яскравий Ізмаїл. Пейзажі з пленеру».

На заході директор ДП «МОРРІЧСЕРВІС» Ірина Костюк розповіла про виставку та рік діяльності центра присутнім гостям, серед яких були начальник Ізмаїльської філії АМПУ Сергій Лапоног, директор ДП «Ізмаїльський морський торговельний порт» Андрій Єрохін, заступник міського Голови Сергій Баткілін, начальник міського відділу культури Сергій Лузанов, представники порту Ізмаїл, крюінгових компаній, освітніх закладів та журналісти.

Хоча минулий рік виявився складним для багатьох, ДП «МОРРІЧСЕРВІС» пройшло його з гідністю та має на сьогодні такі результати:

  • загалом, сервісними центрами в 4-х містах (Одеса, Ізмаїл, Херсон, Маріуполь) за рік роботи надано 26 800 послуг. Зокрема, Ізмаїльський СЦ надав 3650 послуг.
  • Найпопулярніша послуга серед інших, це – посвідчення особи моряка (ПОМ). В Ізмаїлі цією послугою скористалися 1200 разів.

Директор ДП «Моррічсервіс» Ірина Костюк: « На нашому підприємстві розвинута корпоративна культура. Ми дотримуємося добрих традицій та проповідуємо суспільні цінності – порядність та взаємоповагу. Маємо міцну та професійну команду, теплі ділові стосунки. Вітаємо команду Ізмаїльського центру з першою датою, бажаємо побільше клієнтів. Також, приємно, коли нашу роботу помічають ззовні. Сьогодні, маю нагоду вручити співробітнику підприємства «Подяку» від Міністра інфраструктури України Владислава Криклія та привітання усім з минулим Днем працівника морського та річкового транспорту».

Заступник Голови міської ради м. Ізмаїл Сергій Львович Баткілін: «Звісно, дуже добре, що у місті є сервісний центр, який допомагає морякам – мешканцям Ізмаїлу. Ми вдячні вашому центру за якісну роботу. Місто намагається зробити все, щоб життя моряків було зручним. І що, дуже важливо, держава за допомогою таких підприємств як ваше, допомагає місту. Дякуємо вам за вашу діяльність і за те, що підтримуєте культуру у нашому місті».

Художня виставка в Ізмаїльському центрі «МОРРІЧСЕРВІС» – це друга акція Арт-проекту, мета якого – розкривати історію кожного українського міста-порту та найкращі морські традиції через мистецькі витвори майстрів різних часів. Залучити і  зацікавити нинішніх і майбутніх працівників моря та їх оточення до культурних подій в  житті країни. Дати можливість кожному, хто долучається, набутися позитивних емоцій,  відчути єдність та впевненість у завтрашньому дні.

Перша виставка художніх творів відбулася у червні, в рамках святкування річниці роботи Одеського сервісного центру під назвою «ОДЕСА. ПОРТ. ЛЮДИ», де були представлені історичні ілюстрації художниці 60-десятниці Людмили Семикіної.

Картини з виставки «Яскравий Ізмаїл. Пейзажі з пленеру» – це справжнє соковите літо українського Дунаю. Яскраві фарби та розмаїть кольорів. Творчій почерк Андрія Чеботару – це поєднання на межі, з винятковою історією, особливим настроєм та власним характером. Художник створив ці роботи на пленері по Бесарабії два місяці тому, де зобразив морський порт Ізмаїл та пейзажі Вилкового. Безкоштовний перегляд картин відкрито для усіх бажаючих протягом двох тижнів за адресою: м. Ізмаїл, вул. Свято-Нікольска, 50.

Партнери організації виставки – група компаній АКВАСЕРВІС.

www.morrichservice.marad.gov.ua

Вікторія Якушева
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!