Платформа PRNEWS.IO стала партнером сервісу “Дія.Бізнес”

23 вересня, 2020

Його головна мета — безкоштовний консалтінг та практичні рекомендації. Робота онлайн-сервісу будується за принципом надання в рамках одного майданчика повного переліку відповідей стосовно бізнес-алгоритмів. Також тут можна стати учасником онлайн-школи для малих підприємців, отримати сертифікат та корисні пропозиції від партнерів порталу.   

У розділі “Пропозиції партнерів” можна знайти різноманітні варіанти для підтримки малого бізнесу (безкоштовні продукти, маркетинг, фандрейзинг тощо). До корисних сервісів днями також долучилася онлайн-платформа для розповсюдження PR-матеріалів PRNEWS.IO.      

Відтепер, як партнер “Дїя. Бізнес”, компанія надає підприємцям три місяці безкоштовного доступу до всіх переваг сервісу PRNEWS.IO. Користувачі мають змогу отримати розширений перелік ЗМІ, ознайомитися з детальними умовами, характеристиками і вартістю публікацій. Персональний менеджер компанії проконсультує стосовно складання PR-плану, допоможе підібрати актуальні для конкретної мети медіа та скласти інформаційний план.

Засновник PRNEWS.IO Олександр Сторожук зазначив доцільність роботи порталу і запросив колег та партнерів по ринку приєднатися до ініціативи:   

“Наскільки відомо за даними Європейської Бізнес Асоціації, цієї весни через карантин майже третина представників малого бізнесу втратили 50-75% своїх прибутків. Дехто з них наразі планує ліквідувати бізнес, дехто вже припинив діяльність. Самотужки, сам на сам, дуже важко встояти під час затяжної кризи. Тому створення сучасної платформи, яка забезпечує повний цикл консультацій та підтримку з боку компаній з різних галузей, надає шанс на подальший розвиток малого бізнесу в Україні.”

 
Александр Сторожук
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!