Піктограми CrystalWay від Eaton із закликами до фізичного дистанціювання допомагають власникам будівель дотримуватися правил

28 вересня, 2020

Піктограми CrystalWay від Eatonіз закликами до фізичного дистанціювання допомагають власникам будівель дотримуватися правил, установлених місцевими органами влади.

Компанія Eaton, що спеціалізується на керуванні енергопостачанням, завдяки своїм піктограмам CrystalWay із закликами до фізичного дистанціювання допомагає власникам будівель і керівникам окремих об’єктів дотримуватися правил фізичного дистанціювання та безпечного перебування в будівлях.

Аварійне освітлення — це справжній рятувальний трос у небезпечних ситуаціях. Воно дає можливість безпечно, оперативно й ефективно здійснити евакуацію людей з приміщень та будівель. Але вказувати шлях евакуації — це не єдина функція світильників, що позначають аварійні виходи. Ефективна система аварійного освітлення має також надавати певну інформацію, наприклад, допомагати знаходити аварійно-рятувальне обладнання, а також сховища та пункти збору. 

Піктограми CrystalWay із закликами до фізичного дистанціювання розроблені з урахуванням досвіду компанії Eaton у створенні систем аварійного освітлення, що передбачає забезпечення високої яскравості для оптимального розпізнавання зображення, розміщення знаків у місцях, де їх легко помітити; проведення навчання для мешканців або працівників будівлі та надання підтримки у впровадженні вказівок щодо фізичного дистанціювання, установлених місцевими органами влади. Можна придбати або піктограми окремо, або повноцінне рішення. У другому випадку до комплекту входитиме знак із LED-підсвічуванням, виготовлений на базі технології, що застосовується в системах аварійного освітлення CrystalWay, а також піктограми із закликом зберігати дистанцію 1 м, 1,5 м та 2 м (згідно з вимогами міжнародних ринків). Їх можна закріпити як на стіні, так і на стелі.

Компанія Eaton розуміє, які наслідки має пандемія коронавірусу, та усвідомлює, що компанії можуть зробити важливий внесок у боротьбу з його поширенням, перетворивши безпеку людей на свій головний пріоритет, тому весь прибуток від продажу піктограм із закликами до фізичного дистанціювання у 2020 році буде спрямований на благодійну допомогу місцевим спільнотам.

Мария Владимировна Шарнберг
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!