Як заощадити на купівлі облікової системи 1С або BAS

4 жовтня, 2020

Істотне заощадження на купівлі програм можливе? Так, рішення є — користуйтесь робочим місцем, обліковою системою 1С: Підприємство, рішенням BAS або сервером онлайн.

Що таке оренда облікової системи та як це працює?

Це теж саме користування усіма можливостями знайомої програми, тільки без необхідності купувати потужну або додаткову комп'ютерну техніку, встановлювати програму, оновлювати власноруч або замовляти технічну підтримку. 

Якщо простими словами, то ви маєте змогу запустити програму з веб-браузеру. В будь-який час та у будь-якому місці при наявності інтернету ви маєте доступ до системи 24/7. Система завжди має актуальні версії, адже оновлюється у фоновому режимі без участі користувача. Орендувати робочі місця можна в залежності від необхідної кількості і тому ви можете працювати командою в режимі реального часу. Оплата здійснюється з щомісячною сплатою за оренду, а підключення відбувається за день. 

Яким компаніям підходить оренда обліковки?

  • стартапам та невеликим компаніям.

Зазвичай у таких компаніях поки немає можливості витрачати великі суми на складні та потужні програми, які потребують великої кількості технічного оснащення та підтримки. Орендувати обліковку за 420 грн. на місяць економніше, ніж придбати систему загалом та доплачувати за оновлення і супровід.

  • компаніям з великою розгалуженою структурою.

Наприклад, якщо у вас велика кількість підрозділів, філій, складів тощо, то вам також може бути занадто складно забезпечити усі віддалені офіси, підтримувати їх технічно, особливо якщо вони знаходяться по всій країні у віддалених регіонах.

  • підприємствам, у яких співробітники або їх частина працюють віддалено.

Важко, незручно та витратно забезпечити всіх необхідним обладнанням та обмінюватись даними в ручному режимі. Онлайн доступ дозволяє всій команді мати актуальну інформацію у режимі реального часу.

  • компаніям, які ще не вирішили яка їм система найбільш підійде, або бажають протестувати можливості обліковки BAS, 1C: Підприємство.

Буде раціональніше скористатись орендою, наприклад, на 3 або більше місяців, щоб на практиці підібрати для своєї компанії програмне рішення перш ніж придбати та впровадити великий проєкт. 

Хто має доступ до інформації, чи можна отримати всі свої дані?

Доступ до ваших даних має тільки власник системи, тобто тільки Ви. Ні фахівці, ні треті особи не мають доступу до вашої бази. Навіть якщо ви обираєте оренду сервера — хостінг, то розгортання бази проводить фахівець, який супроводжує вашу систему. Управління базами (оновлення та доопрацювання) займається також фахівець, який супроводжує вашу систему. Ви самостійно можете додавати, видаляти та переміщувати свої бази без залучення фахівців iT.Artel.

Що таке хостинг?

Це оренда сервера під облікову систему, без придбання «заліза» та з економією на додаткові витрати: покупки потужностей, власного сервера, технічного спеціаліста — сисадміна. З додатковим простором на сервері ви паралельно можете зберігати на ньому будь-які інші ваші файли.

Які програмні модулі (конфігурації) можна взяти в оренду?

Серед продуктового ряду виділені найпоширеніші:

  • BAS Бухгалтерія КОРП
  • BAS Управління торгівлею

Більш детально з додатковою інформацією та цінами можна ознайомитись на профільній сторінці нашого сайту.

А ще краще  — залиште заявку або зателефонуйте, і наші фахівці проведуть професійну консультацію.

Ай Ті Артіль
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!