Президент компанії Henkel в Україні Ніна Домбровська — у рейтингу найуспішніших українок у сфері корпоративного управління

21 березня, 2021

За результатами дослідження популярного тижневика «Новое Время» Ніна Домбровська, президент компанії Henkelв Україні, четвертий рік поспіль входить до рейтингуТОП-100 найуспішніших українок у сфері корпоративного управління.

«Ця відзнака — оцінка кожного в українській команді «Хенкель», адже визнання рейтингу — це визнання наших спільних щоденних зусиль. А разом із тим це новий виклик для всієї української команди «Хенкель», щоб утримати взяті висоти та досягати нових», — прокоментувала Ніна Домбровська.

Щорічний рейтинг найуспішніших українок складається редакцією тижневика «Новое Время» на основі експертного опитування та публікується у переддень 8 Березня. Цей ТОП-100 оцінює найвидатніших жінок України у бізнесі, політиці, державній службі, корпоративному секторі, культурі та медіа, суспільстві, шоу-бізнесі та спорті.

«У 2020-му їй довелося стати справжнім кризовим менеджером у зв'язку з  пандемією коронавірусу. З першим завданням — цифровізацією бізнес-процесів — Домбровська впоралася. Крім цього, вона зміцнила продажі Henkel на українському ринку засобів для прання та догляду за оселею, а в сегменті косметики втримала рівень продажів від більш глибокого падіння», — оцінила досягнення президента «Хенкель» в Україні редакція НВ.

«Мені здається, що ДНК українського бізнесу — у самостійності, розрахунку на свої сили, адаптивності, здатності виживати навіть у найскладніших умовах», — наводить редакція слова Ніни Домбровської про секрети успіху у протистоянні кризам і несподіваним викликам.

Про компанію «Хенкель»

Компанія «Хенкель» здійснює свою діяльність у світовому масштабі та має збалансований і диверсифікований портфель продукції. Силами трьох своїх бізнес-підрозділів компанія утримує провідні позиції у сегменті промислових і споживчих продуктів завдяки своїм потужним брендам, інноваційному підходу та застосуванню передових технологій. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є світовим лідером на ринку клейових матеріалів, у всіх сегментах продуктів для промисловості на глобальному рівні. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» утримують провідні позиції на багатьох ринках світу та у численних категоріях продукції. Компанія «Хенкель», заснована у 1876 році, має історію успіху, що триває понад 140 років. У 2020 році обсяг продажу компанії становив більш ніж 19 мільярдів євро, а скоригований операційний прибуток – близько 2,6 мільярда євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить понад 53 000 осіб у всьому світі. Це віддана та різноманітна команда ентузіастів, яких об’єднує спільна корпоративна культура та спільна мета – створення цінності з дотриманням принципів сталого розвитку, а також спільні ідеї.  Компанія «Хенкель» є визнаним лідером у сфері сталого розвитку, вона обіймає провідні позиції у багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції компанії «Хенкель»внесені до переліку, що охоплюється фондовим індексом Німеччини DAX. Більш детальна інформація міститься на сайті www.henkel.com.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!