Контролери Дніпропетровськгазу зафіксували майже 50 тисяч показань

24 травня, 2021

Зпочатку інвентаризації  фахівцям вдалося зняти майже 50 тисяч показань. Використання додатку "104.ua Контролери" дозволило значно прискорити процес інвентаризації в області.

Дехто передає невірні дані лічильника свідомо, інші — помилково. Саме для цього і відбувається інвентаризація, аби споживачі були впевнені, що облік газу ведеться прозоро і чесно. Контрольна фотофіксація показань лічильників працівниками Дніпропетровськгазу триває кілька секунд. Це дозволяє уникнути будь-яких розбіжностей. Автоматично фото обробляється і дані в режимі онлайн оновлюються на особовому рахунку клієнта.

За дев’ять місяців роботи мобільного додатку "104.ua Контролери" працівники Дніпропетровськгазу здійснили фіксацію майже 206 тисяч показань лічильників газу. А за період інвентаризації ця цифра сягнула 50 тис. знятих показань.

«Нині, із застосуванням у роботі додатку в телефоні, збільшилася швидкість передачі даних. Паперова робота зникла, а з нею виключені помилки та похибки. Разом з тим, підвищилася достовірність даних. Контролер, окрім показань лічильника у додатку "104.ua Контролери" фіксує модель лічильника, його розміщення, стан», — говорить начальник відділу інспектування АТ «Дніпропетровськгаз» Ольга Глушок. 

У штаті АТ «Дніпропетровськгаз» нині працюють 174контролери, які зможуть обходити до 8000 домогосподарств на день.Кожен з них протягом дня фіксує близько 40-50 показань лічильників. Загалом у Дніпропетровській області понад 608 тисяч споживачів природного газу, яких обслуговує АТ "Дніпропетровськгаз" та до яких мають навідатися контролери.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!