ТОП книг для фінансово успішного 2023 року

4 грудня, 2022

Якщо ви все ж таки плануєте не тільки говорити, але й робити перші кроки до трансформації в 2023, ми підготували для вас ТОП книг, які варто прочитати ще в 2022 році.

Дебютна книга бізнес-вумен Ірини Кузьмичевої "Хакнути долю", яку вона написала, коли, за її словами, втомилася відповідати на одні й ті ж питання про бізнес, успіх, роль жінки у світі великих грошей, поворотні моменти в долі і про те, чи можемо ми керувати своїм теперішнім та змінювати майбутнє.

У книзі цікавою, трішки хльосткою мовою, даються небанальні поради щодо ведення та розвитку бізнесу (буде цікаво навіть тим, хто тільки роздумує про власну справу), а також унікальні знання, отримані завдяки багаторічній роботі з фінансами та управлінні компанією.

Незважаючи на те, що порушуються складні теми, читачеві вони подано доступно і зрозуміло. А для розрядження серйозної атмосфери використовуються вставки – діалоги з життя Великого Боса та його секретарки Аліни, які працюють день і ніч, і своїм прикладом показують, як часом потрібно викручуватися зі складних робочих та життєвих ситуацій.

Вам буде цікава книга, якщо…

У 2023 році ви хочете вийти на інший рівень доходу, навчитись працювати з людьми та домовлятися з держорганами, мрієте налагодити особисту сферу та суттєво покращити якість життя у всіх напрямках.

Райан Холідей «Перешкода як шлях»

Багато хто з нас знайомий з теорією, яка свідчить, що наші думки керують нашим життям. Яка якість думок – таким є сьогодення і саме так будується майбутнє. У своїй книзі Райан Холідей міркує про те, що наша реакція на складності визначає результат події. А проблеми можуть сприяти досягненню успіху. І не просто міркує, а показує на досвіді великих людей минулого – Олександра Македонського, Марка Аврелія та навіть Стіва Джобса. На підставі дослідження їхніх бізнес-біографій та висловлювань автор книги ділиться з нами правилами, що допоможуть впевнено долати складнощі.

Вам буде цікава книга якщо…

Ви любите "копатися" у біографіях геніїв, переймати їхній досвід та надихатись перемогами. Також якщо ви вірите (чи навпаки, категорично заперечуєте) в теорію того, що всі думки матеріальні.

Рей Даліо «Принципи. Життя та робота»

Якщо ви хоч трохи знайомі з історією успіху Рея Даліо, його книга вас зацікавить. Якщо ж чуєте про нього вперше, вам слід знати, що цей хлопець (хоча йому вже трохи за 70) носить прізвисько "Стів Джобс від інвестування". Свою діяльність він розпочав у підлітковому віці, коли за $300 придбав акції Northeast Airlines. Зараз Рей Даліо — мільярдер, який знайшов час і ресурси поділитися своїми принципами життя та управління приватним капіталом з усіма охочими. Успіх – це не випадковість, вважає Рей, а сукупність певних правил та дій.

Вам буде цікава книга якщо…

Ви хочете зайнятися інвестуванням і мрієте розпочати рух у цьому напрямі. Також книга підійде як мотиватор та натхненник тим людям, яким це допомагає у досягненні успіху. Що ж, представлений вам перелік, звісно, далеко не остаточний. Але це ТОП новинок, з якого ми рекомендуємо почати.

Вдалого та успішного Нового року!

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!