Заміна газового котла «під ключ» - готове рішення від Дніпропетровськгазу

6 лютого, 2023

З часом, як правило, старий газовий котел споживає на 30% більше ресурсу, ніж сучасний. У обладнання, яке вже пропрацювало більше 10 років, знижується ККД і воно починає витрачати більше блакитного палива, а споживач відчуває це на собі. Варто замислитися про заміну устаткування. Для мешканців Дніпропетровщини доступна комплексна послуга з заміни газового котла «під ключ» від АТ «Дніпропетровськгаз» та фахівців 104.ua клієнтського простору.

Замовивши таку послугу, вам гарантовані: 

— допомога у підборі газового котла; 

— демонтаж старого обладнання та підключення нового газового котла; 

— заміна кранів, шлангів та інших комплектуючих; 

— підключення системи газо-, водопостачання; 

— офіційна реєстрацію котла; 

— пакет документів.

Ціна фіксована — 8500 грн, за умови якщо ви придбали газовий котел у 104.ua клієнтському просторі регіону, не змінюєте його розташування у помешканні, потужність котла залишається такою ж і не потрібно змінювати систему димоходу. 

Без кваліфікованих фахівців під час заміни обладнання не обійтися! Тому усі роботи виконуються досвідченими спеціалістами АТ «Дніпропетровськгаз», які пройшли навчання та отримали сертифікати, мають дозвільні документи і сучасне обладнання для їх виконання.

Пам’ятайте, що самостійне втручання у роботу газових приладів та систему газопостачання заборонено і небезпечно для життя та здоров’я.

Обирайте газове обладнання та замовляйте послугу у найближчому 104.ua клієнтському просторі. А також отримати усю інформацію щодо послуги з заміни газового котла «під ключ» можна в АТ «Дніпропетровськгаз» за місцем проживання.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!