KSG Agro у 2022-2023 рр. інвестував у вакцинацію свиней майже 6,5 млн. грн.

28 лютого, 2023

KSG Agro протягом 2022 р. та на початку 2023 р. інвестував у вакцинацію свиней на свинокомплексі у Дніпропетровській області майже 6,5 млн. грн. Агрохолдинг закупав вакцини українського та виробництва провідних європейських виробників.

У вказаний період кількість використаних доз вакцин для свиноматок, поросят та кнурів склала понад 275 тис. (для свиноматок – 20 810 доз,  для поросят – 220 400 доз).

Результатом вакцинації стала відсутність спалахів таких небезпечних для тварин хвороб, як бешиха, цирковірус, КЧС свиней, парвовірус, ЕДС свиней та колібактеріоз. Здійснена профілактика гемофільозу.

«Боротьба з внутрішніми хворобами є одним з наших найважливіших пріоритетів, оскільки від цього залежить здоров‘я та якість поголів‘я, — коментує голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов, — Навіть у складні часи, у воєнний період на цій статті витрат в жодному разі не можна економити. Наприклад, якщо ми говоримо про епідемічну діарею свиней, то послаблені нею свиноматки народжують слабких поросят, які згодом помирають. А повномасштабна вакцинація дозволяє посилити здоров’я молодняка, знизивши падіж новонароджених поросят на 20-25%. Це одна з складових приріста стада та зростання відвантажень свинини споживачам Дніпропетровщини та Запоріжжя».

ДОВІДКА

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!