Дніпропетровськгаз побудував нову ділянку газопроводу у регіоні

7 березня, 2023

Усі служби АТ «Дніпропетровськгаз» 24/7 продовжують працювати у посиленому режимі в умовах війни. Газовики здійснюють критично важливу модернізацію мереж, проводять поточні та планові ремонти, щоб кожен клієнт компанії отримував безаварійний і безперебійний розподіл блакитного палива у своїй домівці.

Так, днями спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» виконали будівництво підземного газопроводу середнього тиску у Дніпровському районі області. Нова частина газогону є важливим елементом проєктування автошляху державного значення.

У процесі виконання робіт старий сталевий газопровід було замінено на новий поліетиленовий. Він довговічний, надійний, зручний у монтажі та обслуговуванні. Його перевагою також є те, що він не потребує електрохімічного захисту від корозії, а гарантійний термін служби такого газопроводу – понад півстоліття.

Газовики Новомосковського відділення Дніпропетровськгазу за кілька днів виконали роботи та проклали більше 220 м нового газопроводу. Відтак до цілого населеного пункту забезпечено безперебійний та безаварійний розподіл газу.

Міцно тримаємо енергетичний фронт Дніпропетровщини!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!