ПАТ «Черкасиобленерго» в 2022 році виконали ремонтів електромереж більше, ніж було заплановано

20 березня, 2023

«Капітальні ремонти повітряних ліній та трансформаторних підстанцій за 2022 рік виконані у повному обсязі.Загалом фінансування програми ремонтів за 2022 рік згідно плану склало 105%. Стовідсотково згідно планів відремонтовано повітряні лінії 0,4-10 кВ. Замінено ізоляторів 0,4-20 кВ близько 40000 штук, відремонтовано понад 400 кабельних ліній вище 1000 В, відремонтовано трансформаторних підстанцій РП 6-20 кВ понад 1000 одиниць. Також майже на 200% виконана розчистка високовольтних повітряних ліній. Завдяки усім цим системним роботам, які були проведені у 2022 році і у попередні роки, нам вдалося зменшити рівень аварійності на енергообладнані Товариства та підвищити якість надання послуг з розподілу електричної енергії»,- повідомив технічний директор «Черкасиобленерго» Володимир Заврін.

За словами Голови правління ПАТ «Черкасиобленерго » Олега Самчука через воєнний стан в країні енергетикам доводилось виконувати надскладні завдання, роботу у цілодобовому режимі, оперативно вирішувати усі питання, у найкоротші терміни відновлювати енергосистему, щоб забезпечити споживачам безперебійне постачання електроенергії. «В умовах дефіциту потужності через пошкодження енергосистеми ми оптимізували та дотримувалися графіків погодинних відключень (ГПВ), зберігаючи при цьому рівномірний розподіл електроенергії. Все це стало додатковим навантаженням на персонал, втім найголовніше – що колектив втримав енергетичний фронт», — зазначив Олег Самчук.

Крім того, за інформацією пресслужби, в умовах обмежень обсягів електроенегії зросло навантаження на працівників кол-центру. За минулий рік кількість опрацьованих кол-центром телефонних звернень від споживачів склала орієнтовно 350 тисяч, а кількість опрацьованих повідомлень через онлайн-сервіси Товариства сягнула до понад одного мільйона.

Шевченко Мария Сергеевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!