Lenovo представляє в Україні нові моделі ноутбуків і ультрабуків для бізнесу

30 жовтня, 2013

Наприкінці жовтня компанія Lenovo виводить на український ринок цілий ряд нових ноутбуків і ультрабуків лінійки ThinkPad*. Модельний ряд цієї лінійки пристроїв для корпоративного сегменту поповниться ноутбуками T, L, W і E серій, а також ультрабуками T, X і S серій зі збільшеним терміном роботи акумулятора.

Слід зазначити, що ноутбуки ThinkPad T, L, W і E серій, що з'явилися на українському ринку, стали тоншими і легшими, їх відрізняє лаконічний дизайн, традиційна надійність і міцність, а також збільшений час автономної роботи. Крім того, всі новинки від Lenovo відповідають вимогам системи стандартів міністерства оборони США MIL- SPEC .

Ноутбуки Lenovo T440p і T540p – пристрої преміум-класу, втілення потужності і мобільності. Створені на основі процесора Intel Quad Core i7, вони поєднують в собі високу продуктивність зі збільшеним часом автономної роботи з додатковим акумулятором, який становить 13,7 годин для моделі T440p і 12,6 годин для моделі T540p.

На деяких конфігураціях моделей буде доступний потужний графічний адаптер NVIDIA GeForce GT730M і 16 Гб оперативної пам'яті. Жорсткий диск може бути обсягом до 1Тб або оснащуватися твердотілим накопичувачем. Обидві новинки модельного ряду підтримують 4G/LTE, а також оснащені відеовиходами mini-DisplayPort і VGA, мають чотири USB 3.0 порти і SD кардрідер.

Lenovo W540 – найпотужніша мобільна робоча станція – може похвалитися найкращим дисплеєм з усіх, які коли-небудь були встановлені на пристроях ThinkPad – розміром 15,5 дюймів, матрицею IPS з широкими кутами огляду і роздільною здатністю 2880x1620 пікселів. Такий екран відповідає всім вимогам, що пред'являються до мобільних робочих станцій, сертифікованих незалежними постачальниками програмного забезпечення. Новинка W540 товщиною всього 27 мм і вагою 2,45 кг – найтонша і найлегша робоча станція в своєму класі.

Процесор Intel Quad Core i7, великий обсяг оперативної пам'яті (до 32Гб) і клавіатура з підсвічуванням і цифровою розкладкою дозволять швидше обробляти складні і об'ємні файли даних та розрахункові таблиці. Крім того, новинка оснащена потужним графічним адаптером NVIDIA Quadro з технологією Optimus, що забезпечує найвищу продуктивність 2D – і 3D-графіки. Користувачеві буде доступно до 2Тб вбудованої пам'яті. Можливість створення RAID масивів гарантує повний захист і збереження даних, завдяки функції резервного копіювання.

Моделі Lenovo ThinkPad L440 і L540 пропонують високу продуктивність ноутбука бізнес-класу за доступною ціною. Новий стильний дизайн припаде до смаку тим користувачам, які хотіли б придбати по-справжньому надійний і міцний ThinkPad, але за привабливою ціною. Ноутбуки серії L оснащені процесорами Intel Core ™ vPro ™ 4-го покоління.

Обидві моделі мають інтерфейс для безперебійного підключення до мереж WiFi, Ethernet і 4G/LTE, оснащені мікрофоном з технологією придушення шумів, веб-камерою високої чіткості, L440 має HD+ дисплей, а L540 – Full HD. Обидва ноутбука відзначені сертифікатом Microsoft Lync. Крім того, ноутбуки серії L найбільш екологічні в лінійці ThinkPad – в них використовується найбільша кількість перероблених матеріалів.

Доступні, стильні і високопродуктивні Lenovo ThinkPad E440 і E540 можуть оснащуватися процесором аж до Intel Quad Core, графічним адаптером NVIDIA, 1Тб пам'яті на дисковому просторі і 16Мб оперативної пам'яті, а також оптичним дисководом, щоб максимально повно відповідати всім вимогам, що пред'являються малим бізнесом. Завдяки сенсорним антивідблисковим HD+ дисплеям (діагоналлю 14 дюймів) і Full HD дисплеям (діагоналлю 15,6 дюймів), працювати з ОС Windows 8 стане ще простіше. Підтримка VoIP виведена в новинках на новий рівень, ноутбуки оснащуються мульти-функціональними мікрофонами з придушення шумів і можливістю перемикання між режимами «конференція» і «особиста бесіда», а також технологією Dolby ® Advanced Audio™.

Ще одне рішення, реалізоване в ноутбуках серії E, — унікальна технологія Lenovo OneLink, OneLink – це унікальний інтерфейс підключення до док-станції ThinkPad OneLink через всього один кабель, що допомагає збільшити робочий простір за рахунок додаткових портів USB, mini-HDMI, Gigabit Ethernet і багато чого іншого .

Що стосується нових моделей ультрабуків лінійки ThinkPad, то в представлених на ринок України моделях також впроваджені значні удосконалення. Нові ультрабуки оснащені процесорами Intel Core 4-го покоління зі зниженим енергоспоживанням, що дозволяє пристроям працювати в автономному режимі до 17 годин. Нова технологія ThinkPad Power Bridge дає можливість користувачам змінювати зовнішній акумулятор без виключення ПК. Легкі матеріали з вуглецевого волокна не тільки зменшують ймовірність фізичного ушкодження пристроїв, але і дозволяють робити їх легшими і тоншими. Корпус ультрабуків став на 20 % тоншим, а тачпад з підтримкою жестів управління Windows 8 – на 45 % більшим.

Нові ультрабуки ThinkPad T440s і T440 продовжують традиції ноутбуків T серії – найпопулярніших офісних рішень від Lenovo. Зберігаючи більшість характеристик попередніх моделей, новинки опціонально можуть бути оснащені жорстким диском до 1 Тб або гібридним рішенням: жорсткий диск плюс micro-SSD, Wi-Fi останнього покоління, а також модулем 4G (LTE ). При товщині всього 21 мм, обидві моделі забезпечують максимальну ефективність з винятковими можливостями автономної роботи.

ThinkPad T440s може оснащуватися сенсорним Full HD дисплеєм, оптимізованим для роботи з Windows 8. Модель T440 може поставлятися з HD+ сенсорним дисплеєм, а також інтегрованим смарткарт-рідером для підвищеної безпеки.

ThinkPad X240 – ідеальний легкий і тонкий бізнес-ультрабук. Пристрій важить менше 1,5 кг при товщині всього 20,3 мм, що робить його незамінним супутником ділових людей на час відряджень. ThinkPad X240 оснащений процесорами Intel аж до Core i7 4-го покоління, HDD накопичувачем до 1Тб або SSD, клавіатурою з вбудованою системою підсвічування. 12,5- дюймовий Full HD дисплей X240 опціонально доступний в тач -версії.

Нові ThinkPad S440 і S540 пропонують преміальний вигляд і відмінні користувацькі відчуття. «Плаваючий дизайн» закруглених кутів рамки корпусу дозволяє вмістити більший екран в менший форм-фактор. Моделі оснащені процесорами Intel Core i7 аж до 4-го покоління, Full HD антивідблисковими дисплеями з системою мільтітач і дискретною графікою. Унікальний OneLink роз'єм дозволяє підключити док-станцію ThinkPad OneLink Dock, яка має відеороз'єми HDMI і VGA, аудіороз'єми, Ethernet і чотири порти USB.

*Означає можливість для корпоративних замовників розміщувати індивідуальні замовлення у дистриб'юторів Lenovo зі стандартними термінами постачання.

29 жовтня 2013

Про компанію Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) – технологічна компанія з капіталізацією 34 млрд. доларів США, найбільший виробник персональних комп'ютерів у світі, чия продукція представлена ​​в більш ніж 160 країнах. Бізнес-модель Lenovo базується на інноваціях, операційній ефективності та глибокому стратегічному плануванні та виконанні. Компанія, утворена в 2005 році в результаті придбання холдингом Lenovo Group підрозділу з виробництва персональних комп'ютерів IBM, розробляє, виробляє і виводить на ринок надійні, високоякісні, безпечні і легкі у використанні продукти, а також надає професійні послуги замовникам по всьому світу. У продуктовій лінійці Lenovo представлені легендарні персональні комп'ютери для бізнесу під брендом Think, комп'ютери для індивідуальних користувачів під брендом Idea, а також робочі станції, сервери та мобільні інтернет-пристрої, включаючи планшети і смартфони. Lenovo входить до списку найбільших міжнародних компаній Fortune Global 500. Основні дослідницькі центри компанії розташовані в Ямато, Японія; в Пекіні, Шанхаї і Шеньжень, Китай; а також у Рейлі, Північна Кароліна.

Lenovo – один із найбільш упізнаваних брендів в Україні на ринку IT. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті компанії www.lenovo.com/

  

Контакти для ЗМІ:

компанія Lenovo

Родченко Олександр

+38 (050) 600 51 42, [email protected]

PR- агентство – Publicity Creating

Богдан Горобчук

(044) 200-25-03 (04), [email protected]

Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!