Новий рекорд Національного Реєстру Рекордів України

23 травня, 2017

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» узяв участь у встановленні нового досягнення від Національного Реєстру Рекордів України: 20 травня 2017 року у київському Національному ботанічному саду ім. М. Гришка був зафіксований рекорд на найбільшу кількість рекордсменів, які вперше зустрілися в одному місці.

Понад 20 українців представляли на заході персональні та корпоративні рекорди. Серед них були й такі знаменитості, як:

-  львівський богатир Олег Скавиш, відомий своїми численними рекордами з пересування надважких вантажів зубами (трамвайних вагонів, теплоходів, тощо);

-  піаніст Джонсон Антоніо Бразильєро – 12-річний киянин, що став наймолодшим українцем, який сольно виступив у славетному залі Карнегі-Хол (Нью-Йорк, США);

-  одесит Євген Калінін, який відтворив епічний шпагат зірки голлівудських бойовиків Жана-Клода Ван Дамма та виконав цю вправу з упором ніг на два автомобіля, що рухалися синхронно;

-  «доктор звук» Юрій Коваленко – професійний актор-імітатор, в арсеналі якого понад 300 голосів, майже 150 звуків і 20 мов. Його голосом говорять герої відомих фільмів, серіалів та мультфільмів, серед яких один з найулюбленіших — «Сімпсони».

Нагадаємо, що 9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував найбільшу кількість мільйонерів, які з’явились в країні завдяки українській державній лотереї. Подія відбулась у прямому ефірі тиражу №896 найпопулярнішої в Україні лотереї «Лото-Забава». Експерт НРР, Віталій Зорін, засвідчив офіційну кількість гравців, які виграли в «Лото-Забава» грошові призи у розмірі від 1 мільйону гривень і більше, станом на 9 жовтня 2016. Зараз лічильник «Лото-Забава» зафіксував вже 264 мільйонера.

«Лото-Забава» — найдосвідченіша українська лотерея, яка за 17 років принесла українцям понад 2 мільярди гривень призових, понад 200 мільйонів виграшних білетів та найбільшу кількість мільйонерів серед усіх українських лотерей, що підтверджено Національним реєстром рекордів України.

Довідка

Оператор державних лотерей «М.С.Л.»є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».

З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації Державних і ТОТО лотерей  (EL).

У червні 2013 року лотерейний оператор «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації. Наприкінці травня 2016 року компанія вдруге отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL.

28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.», єдиний в Україні, приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).

Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз» проводяться вже більше 10 років та є популярними серед населення.

За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію універсальний учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» — перспективний, повністю публічний соціальний проект (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.

З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) кінофестивалю «Молодість».

9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що  найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».

Контактна інформація:

Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А

Телефон: +38 044 461 92 18

Факс: +38 044 461 92 19

Прес-служба «М.С.Л.»:

e-mail: [email protected]

веб-сайт: www.msl.ua

Оператор государственных лотерей "М.С.Л."
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!