Хенкель виплачує рекордні дивіденди

20 квітня, 2018

Дюссельдорф — на загальних зборах компанії Henkel AG & Co. KGaA в Дюссельдорфі 9 квітня 2018 року акціонери схвалили всі подані пропозиції. Загалом у заході взяли участь близько 1300 акціонерів.

Рішення про дивіденди

Як запропонували комітети, загальні збори затвердили збільшення дивідендів на 10,5 відсотка на одну привілейовану акцію у 1,79 євро (попередній рік — 1,62 євро) та на 10,6 відсотка більше дивідендів на одну просту акцію у 1,77 євро (попередній рік — 1,60 євро). Це найбільший дивіденд, який Хенкель коли-небудь платив за обидва типи акцій. Коефіцієнт виплат становить 30,7 відсотка чистого прибутку, скоригованого на спеціальні статті після неконтрольованих часток. В цілому, компанія «Хенкель» виплатить дивіденди на суму близько 780 мільйонів євро.

Додаткові вибори до складу комісії учасників товариства та наглядової ради

Пан Йоганн-Крістоф Фрей (Johann-Christoph Frey)вийшов із складу наглядової ради з моменту завершення загальних зборів 2018 року та був обраний членом комісії учасників товариства. Пан Фрей заступив на місце пана Бориса Кенесса (Boris Canessa), який звільнився з посади 30 квітня 2017 року і вийшов з комісії учасників товариства. Пан Філіп Шольц (Philipp Scholz) був обраний членом Наглядової ради після пана Фрея.

Додаткову інформацію про загальні збори можна знайти на нашому веб-сайті:

Investoren & Analysten

http://www.henkel.de/investoren-und-analysten/hauptversammlung

Presse & Medien

https://www.henkel.de/presse-und-medien/presseinformationen-und-pressemappen/2018-04-09-hauptversammlung-2018/840876

  • Запис загальних зборів
  • Виступ пана Ханса Ван Байлена
  • Фотографії з загальних зборів

Про Хенкель

Компанія «Хенкель» проводить діяльність у всьому світі, маючи добре збалансований та диверсифікований портфель. Завдяки сильним брендам, інноваціям і технологіям компанія має передові позиції у всіх трьох напрямках діяльності, у роботі як для побутових, так і для промислових споживачів. «Клейові технології» компанії «Хенкель» є міжнародним лідером на ринку клейової продукції в усіх промислових сегментах та в усьому світі.  Бізнес-підрозділи  «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» займають провідні позиції на багатьох ринках у численних товарних категоріях у різних країнах світу. Компанія «Хенкель» була заснована в 1876 р. та спирається на понад 140 років успішної роботи. У2017 р. Група «Хенкель» звітувала про більше ніж 20 млрд євро продажів та близько 3,5 млрд євро скоригованого операційного прибутку. Сукупні продажі основних брендів у кожному з трьох напрямів бізнесу – Loctite, Schwarzkopf та Persil –становили 6,4 млрд євро. У «Хенкель» працюють більше ніж 53000 осіб у всьому світі – це віддана та дуже різноманітна команда, об’єднана сильною корпоративною культурою, спільними цінностями та загальною метою створювати цінність стійкого розвитку. «Хенкель», як визнаний лідер у стійкому розвитку, займає провідні позиції в багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції «Хенкель» котируються на DAX, фондовій біржі ФРН. Додаткову інформацію можна одержати за адресою: www.henkel.com.

У цьому документі наведені прогнозні твердження, що базуються на припущеннях та оцінках, зроблених на цей момент корпоративним менеджментом компанії Henkel AG & Co.KGaA. Для прогнозних тверджень характерні такі вирази, як «очікується», «передбачається», «планується», «прогнозується», «припускається», «вважається», «за оцінками», «сподіваємось», «прогнозуємо» та подібні ним вислови. Ці твердження не слід сприймати як будь-які гарантії того, що ці очікування виявляться правильними.  Майбутні показники та результати, фактично досягнуті компанією Henkel AG & Co. KGaA та її афілійованими компаніями, залежать від цілої низки ризиків та невизначеностей, а тому можуть значно відрізнятися від прогнозних тверджень. Багато з цих факторів є поза межами контролю «Хенкель», їх неможливо точно оцінити заздалегідь – це, насамперед, майбутня економічна ситуація, дії конкурентів та інших операторів ринку. «Хенкель» не планує та не зобов’язується оновлювати прогнозні твердження.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!