Банк «Львів» відкриває флагманське відділення у новому дизайнерському стандарті

9 липня, 2018

   5 липня 2018 р. Банк «Львів» урочисто відкрив нове відділення в історичній будівлі Прекрасної епохи за адресою проспект Шевченка, 28, у центрі Львова. З відкриттям відділення банк також представив новий дизайнерський стандарт – зручний, елегантний і гостинний інтер’єр для клієнтів,на створення якого надихнуло місто Львів, його мешканці, мистецтво та інновації.

   Ашот Абраамян, Голова Правління банку «Львів» був радий вітати нових та діючих клієнтів у цій  старовинній львівській будівлі: Банк «Львів» забезпечує високу якість послуг як для клієнтів малого та середнього бізнесу, так і для приватних осіб. Ми розглядаємо нашу співпрацю з клієнтами в довгостроковій перспективі, що передбачає інвестування міжнародних та місцевих фінансів в бізнес у Західній Україні для підтримки економічного зростання в регіоні та сприяння розвитку і добробуту. Саме так як було в Прекрасну епоху – ця будівля побудована в 1897 році – Львів сьогодні процвітаючий осередок, який стрімко набуває міжнародного значення завдяки інноваціям та економічному розвитку.

   З новим дизайном відділення, який навіює думки про стародавній Львів, банк має на меті привнести дух Львова своїм клієнтам, в усіх містах, де банк провадить свою діяльність. До кінця 2018 року банк планує оновити  чотири відділення у Самборі, Львові, Івано-Франківську та Києві. Інші відділення будуть оновлені в 2019 та 2020 роках.

   Протягом церемонії відкриття відділення Тамар Тхелідзе, заступник Голови Правління, презентувала впровадження банківської концепції «Система єдиного вікна»: «В додачу до теплої атмосфери, наші клієнти відчують  новий рівень швидкого та зручного обслуговування.  Ми цінуємо час наших клієнтів: тепер вони можуть здійснювати транзакції до 15 000 грн., здійснивши лише одну «зупинку» біля працівника банку, що зменшує транзакційні часові затрати та збільшує можливості консультування клієнтів.

   Гостям, присутнім на відкритті відділення, заступник Голови Правління Наталія Осадчій вперше представила новий логотип банку: «Ми плануємо стати одним з банків -лідерів з обслуговування малого та середнього бізнесу в регіоні завдяки наданню високого рівня послуг клієнтам  та впровадженню сучасних технологічних рішень для зручнішого банківського обслуговування. Ми це вклали у наш новий логотип – Банк «Львів» зберігає ідею зображення легендарного львівського лева і кольору, тоді як змінюється сама постать лева, що нагадує первинний логотип банку. Новий логотип має відображати міст між минулим крізь сьогодення до майбутнього.

Іващишин Марія Михайлівна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!