Компанія «Хенкель» та її бренди надали гуманітарну підтримку населенню постраждалих від війни регіонів країни

23 травня, 2022

У межах корпоративних гуманітарних проєктів компанія «Хенкель» в Україні та її бренди оголошують про реалізацію нового пакета заходів для надання підтримки українцям під час війни.

Бренди компанії «Хенкель» Gliss, Syoss, Schauma та Fa передали благодійним організаціям і волонтерським місіям десятки тисяч пакунків гігієнічних засобів.

22 тис. упаковок гелів для душу та 22тис. шампунів було передано громадам і містам, що постраждали від воєнних дій і мають гостру потребу в товарах для гігієни через порушені ланцюги поставок і логістики.

«Гуманітарна допомога насамперед була спрямована на підтримку громад і регіонів, котрі  значно постраждали від війни, – територіям і громадам Київської та Чернігівської областей, а також Харківської області. Допомога від компанії «Хенкель» та її брендів надійшла і до Хмельницької області, що надає прихисток біженцям із небезпечних регіонів України», — розказала Олена Єфремова-Курсік, президент «Хенкель» в Україні.

Пакет гуманітарної допомоги від компанії «Хенкель» та її брендів Gliss, Syoss, Schauma та Fa спрямовано безпосередньо територіальним громадам постраждалих регіонів і був наданий для поширення благодійним фондам і волонтерським рухам. Це:

  • «Фонд миру і добра»;
  • «Твоя опора»;
  • Холдинг громадських ініціатив «Група впливу»;
  • Благодійний фонд «Життя всупереч»;
  • Благодійний фонд «СОС Штаб громадянської оборони».

Пакет програм солідарності та гуманітарних проєктів від міжнародної компанії Henkel, її брендів та українських бізнес-підрозділів для України сягнув більше ніж 5 млн євро.

У межах корпоративних гуманітарних проєктів, гуманітарних ініціатив корпоративних волонтерів «Хенкель» з України та країн ЄС, мережі міжнародних партнерів компанія «Хенкель» та її бренди продовжують надання допомоги лікарням, постраждалим від війни українцям і громадам, притулкам для біженців, волонтерським рухам, фондам і благодійним організаціям, закладам для дітей, які залишилися без батьківського піклування.

На початку війни глобальна компанія Henkelзасудиланапад військ Російської Федерації  на Україну та підтримала заклик міжнародного співтовариства негайно вивести російські війська з території України. Згодом компанія офіційно заявилапро припинення діяльності в РФ.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!