Компанія Lugera Ukraine та Міністерство соціальної політики України підписали Меморандум про співпрацю

28 лютого, 2024

Lugera Ukraine та Міністерство соціальної політики України підписали Меморандум про співпрацю. Про це повідомила пресслужба компанії.

LugeraUkraineта Міністерство соціальної політики України підписали Меморандум про співпрацю. Згідно з документом, компанія Lugera Ukraine та Мінсоцполітики об’єднають зусилля для підтримки цивільного населення України в умовах гуманітарної кризи, зумовленої російською агресією.З цією метою
Мінсоцполітики приєднується  до участі у проєкті «Повернемо таланти в Україну», який був ініційований LugeraUkraineтареалізується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».

Врамках проєкту «Повернемо таланти в Україну»спеціалісти Lugera Ukraine надають всебічну підтримку для  працевлаштування найбільш вразливим під час війни соціальним категоріям — ветеранам, внутрішньо переміщеним особам, сім‘ям загиблих військовослужбовців, біженцям, які повертаються в Україну тощо.

«Ми у Міністерстві соціальної політики переконані, що державна служба – це передусім про фаховість та відповідальність, саме тому зацікавлені у посиленні команди новими професіоналами. Співпраця з проєктами «Зміцнення громадської довіри (UCBI)» та «Повернемо таланти в Україну» дає можливість тисячам українців оперативно дізнаватися про нові вакансії Міністерства, а нам – залучати до процесу формування та реалізації державної політики найкращих кандидатів, зокрема, з-поміж ветеранів, ВПО, родин загиблих військовослужбовців, та тих, хто повернувся в Україну з інших держав з новим досвідом та знаннями», –зазначила державний секретар Міністерства соціальної політики України Наталія Ненюченко.

«Ми раді, що на шляху реалізації дуже важливого та актуального в воєнний період проєкту ми отримали такого потужного союзника, як Міністерство соціальної політики, – коментує генеральна менеджерка Lugera Ukraine Анастасія Шевченко. – Ми домовилися, що Мінсоцполітики розміщуватиме актуальні вакансії на відкритій платформі (за посиланням https://ua.hireup.eu/), а також розглядатиме на умовах загального конкурсу кандидатів на працевлаштування, запропонованих Мінсоцполітики за допомогою платформи чи іншим чином. Ми також на волонтерських засадах допомагаємо Міністерству соціальної політики з рекрутментом. Наразі один аналітик даних вже успішно працює в Міністерстві. Впевнені, що разом ми зможемо допомогти у працевлаштуванні якомога більшій кількості українців, які постраждали від війни та потребують роботи».

ДОВІДКА

Lugera Ukraine є визнаним лідером у сфері HR-інновацій, динамічна та міжнародна компанія з високими стандартами якості сервісу. В Україні Lugera веде свою діяльність з 2007 р.та надає сервіси: рекрутменту на всі рівні позицій, аутстафінгові сервіси, послуги аутсорсу. В Києві працює рекрутмент-хаб компанії Lugera, звідки надаються послуги підбору персоналу з ІТ, медичного персоналу, персоналу для HoReCa для міжнародних клієнтів у 60 країнах світу.

Lugera була заснована утравні 1996 року в Словаччині і з того часурозширила свою географію присутності до 10 країн – Україна, Данія, Хорватія, Вірменія, Великобританія, Нідерланди, Марокко, Румунія, Словаччина та Чехія. При цьому сервіс рекрутменту персоналуз українського хабу покриває 60+ країн світу.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!