Заміна газового конвектора «під ключ» від Дніпропетровськгазу: професійно та надійно

11 липня, 2022

Заміна газового конвектора «під ключ» від Дніпропетровськгазу: професійно та надійно

Тепла пора року – ідеальний час, коли варто подбати про комфортну зиму у помешканні. Дніпропетровськгаз радить відповідально ставитися до вибору опалювального приладу. Як правило люди шукають обладнання за такими характеристиками: економічне, ефективне та екологічне. В 104.ua клієнтських просторах Дніпропетровської області є широкий асортимент газового обладнання власного виробництва та імпорту: опалювальні прилади, колонки, смарт-модеми для передачі показань лічильника блакитного палива, сигналізатори для виявлення витоків газу, є і в наявності сучасні та надійні конвектори, які ідеально підійдуть для вашого помешкання.

Не варто зволікати з цим питанням — звертайтесь до професіоналів зараз. Тим паче, що у вас є унікальна можливість замовити послугу «під ключ». У свою чергу ми гарантуємо вам найкращий сервіс — від оформлення паперів до встановлення конвектора. Тож що ви отримаєте?

— Офіційну гарантію та сервіс;

— демонтаж старого конвектора та підключення нового;

— офіційну реєстрацію нового обладнання;

— заміну комплектуючих, необхідних для підключення конвектора до системи газопостачання;

— пакет документів.

І все це коштує — 3 300 грн. Ціна фіксована, якщо ви придбали газовий конвектор у 104.ua клієнтському просторі на Дніпропетровщині і не змінюєте його місце розташування.

Усі роботи виконуються кваліфікованими фахівцями АТ «Дніпропетровськгаз», які пройшли відповідне навчання, мають дозвільні документи і сучасне обладнання для виконання таких робіт.

Обирайте сучасне та якісне газове устаткування та замовляйте послугу у найближчому 104.ua клієнтському просторі, де персональний менеджер індивідуально допоможе вирішити ваше питання! Також ви можете отримати усю необхідну інформацію щодо послуги з заміни газового конвектора під ключ в АТ «Дніпропетровськгаз» за місцем проживання.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!