Італійське обладнання Pietro Fiorentini допомагає спеціалістам Дніпропетровськгазу модернізувати газорозподільні мережі регіону

20 липня, 2022

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), обрало європейський шлях розвитку газового ринку. Завдяки цьому ми можемо працювати в умовах війни, застосовувати сучасні технології та забезпечувати безперебійний та безаварійний розподіл газу споживачам. Старі газорегуляторні пункти замінюють на нові – виготовлені на українському заводі RGC Production. Створюючи сучасні ШГРП, фахівці використовують саме італійські регулятори тиску газу від Pietro Fiorentini. Це один із європейських партнерів Дніпропетровськгазу, який допомагає відновлювати та модернізувати газові мережі області під час війни, а також готовий співпрацювати у повоєнний період задля відновлення мереж. Pietro Fiorentini — італійський виробник газового устаткування і єдина в світі компанія, яка самостійно виготовляє мембрани з гуми для своїх регуляторів тиску газу. Виготовляючи обладнання «під ключ», компанія адаптує його до кліматичних умов конкретної країни та потреб клієнта.   

«Усі старі регулятори мають певну залежність від вхідного тиску газу. Наприклад, якщо тиск на вході падає, то падає він і на виході з регулятора. Однак, у сучасних регуляторів, таких як Pietro Fiorentini, подібна залежність відсутня. Саме за допомогою спеціального стабілізатора у будові італійського регулятора, який вирівнює вихідний тиск, наші споживачі не відчувають коливань вхідного тиску газу і далі стабільно користуються блакитним паливом», — розповідає провідний інженер відділу інвестицій АТ «Дніпропетровськгаз» Сергій Волокітін.

Тобто такий маленький, на перший погляд, нюанс у характеристиці обладнання має неабияке значення на практиці. Враховуючи ж активну модернізацію газорозподільних мереж регіону, у тому числі заміні старих ШГРП чи ГРП, яку сьогодні виконує Дніпропетровськгаз, вже чимало споживачів можуть забути про перебої із блакитним паливом.  Навіть у разі виникнення аварійної ситуації на ГРС, обладнання від Pietro Fiorentini стабілізує тиск так, щоб в оселях українців все було у нормі. До того, якщо старі регулятори працювали шумно та мали великі втрати газу, то нові працюють тихо й без втрат блакитного палива.

Ще одна перевага регуляторів від Pietro Fiorentini в його обслуговуванні. Якщо старе обладнання потребувало ТО та заміни комплектуючих щорічно, то італійське достатньо перевіряти раз на 5-7 років. А це говорить про економічність регуляторів тиску газу Pietro Fiorentini, яка дає можливість газовикам не витрачати кошти на щорічне обслуговування обладнання, а інвестувати у модернізацію газових мереж Дніпропетровщини.

Наближаємо перемогу!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!