«Миколаївобленерго» відновило живлення 800 споживачів після нічного ракетного удару

23 жовтня, 2023

Станом на 13.00. 19 жовтня живлення 800 споживачів  Степівської громади повністю відновлено, — про це повідомляє прес-служба АТ «Миколаївобленерго».

Ввечері 18 жовтня, о 20:30, Росія завдала ракетного удару по населеному пункту Степівської громади Миколаївської області. За повідомленням Голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма «влучення було зафіксовано по закладу харчування. Під завалами загинуло двоє людей, поранення дістала одна людина. Унаслідок удару також пошкоджено житлові будинки, сільгосппідприємство та іншу цивільну інфраструктуру».

Внаслідок ракетного удару також були пошкоджені опори повітряної лінії електропередач – без електроенергії залишилося 800 споживачів.  «Фахівці наших аварійних бригад відразу ж виїхали до місця ушкоджень та після обстеження пошкоджень приступили до заміни електроопор. І вже о 13.00. у всіх 800 оселях та господарських будівлях з’явилася електрика, — повідомив в.о. генерального директора АТ «Миколаївобленерго» Вадим Данилків.

Шевченко Мария Сергеевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!