Henkel і бренд Ceresit розширюють пакет гуманітарної підтримки для українців на 8 млн грн у 2024 році

1 березня, 2024

Компанія «Хенкель» продовжує допомагати українцям подолати наслідки війни й оголошує про розширення програм сприяння ремонту та відновленню пошкодженого житла й інфраструктурних об’єктів. Вартість гуманітарної підтримки через різні програми допомоги бренда Ceresit у 2024 році досягне рівня 8 млн грн.

Від моменту повномасштабного російського вторгнення в лютому 2022 року компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» започаткувала кілька програм з надання допомоги українцям: ремонт домівок СеresitHelp, які постраждали внаслідок бойових дій та окупації; ще одна важлива програма зосереджена на відбудові об’єктів інфраструктури, таких як дитячі садки та школи. Сотні українських родин завдяки підтримці від Ceresit змогли провести ремонти та відновлення своїх осель, отримуючи часткові компенсації вартості придбаних матеріалів виробництва «Хенкель Баутехнік (Україна)». Крім цього, відбудовано низку інфраструктурних об’єктів.

«Гуманітарна підтримка для людей, а особливо допомога у відновленні житла, — одна із ключових місій нашої компанії, — прокоментувала Олена Єфремова-Курсік, президентка «Хенкель» в Україні. — Глобальна компанія Henkelі наші українські бізнеси докладають зусиль, аби підтримати українців. Своїм прикладом ми хочемо демонструвати, як великий системний бізнес може бути опорою для людей у важкі часи. Особливо щодо протидії такій скруті, як зруйновані домівки».

«Хенкель Баутехнік (Україна)» продовжує надавати допомогу постраждалим від війни українцям і громадам. 

«Це насправді жахлива ситуація, коли людина чи родина опиняються без даху над головою внаслідок війни. Звісно, «Хенкель Баутехнік (Україна)» як провідний постачальник матеріалів для будівництва та ремонту не міг залишитись осторонь. Наші гуманітарні ініціативи активно підтримала глобальна компанія Henkel,— зазначив Василь Дудник, генеральний менеджер компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)». — Наша ініціативи від Ceresit — це сприяння задля відновлення пошкодженого житла та відбудова важливої соціальної інфраструктури України. Це наша  інвестиція, яка дозволяє українським родинам повернутися  до відремонтованих домівок і відчути їхній затишок».

Компанія працює над можливостями реалізації заявленої допомоги в різних форматах.

Загальні масштаби гуманітарних ініціатив «Хенкель» для України з початку 2022 до кінця 2023 перевищують 6 млн євро. Ця сума включає фінансові пожертви благодійним фондам і волонтерським ініціативам від компаній Henkelі фонду імені засновника компанії Фріца Хенкеля, а також надання продукції на гуманітарні потреби.

Серед найбільших гуманітарних ініціатив Henkel у 2023 року:

  • 3 000 000 грн — проєкт «Хенкель Баутехнік» Ceresit Help;
  • 1 764 000 грн — пожертва компанії «Хенкель» в Україні, що надана на реалізацію ініціативи «Дитинство без війни»;
  • 850 000 грн — пакет благодійної допомоги від бренда Fa, яка була поширена через волонтерську платформу «СпівДія» та мережу інших партнерів з гуманітарної взаємодії;
  • 500 000 грн — бренди «Хенкель» зібрали спільно з партнером «Watsons Україна» для придбання та встановлення дизельного генератора у центрі дитячого розвитку.

Гуманітарні ініціативи «Хенкель» з надання фінансової підтримки та товарів першої необхідності спрямовані на підтримку громад постраждалих регіонів, лікарень, шелтерів для біженців і тимчасово переміщених осіб, волонтерських рухів, фондів і благодійних організацій, закладів для дітей.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!